Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Înscrie-te la Newsletter - 15% Reducere la prima comandă
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Gerovital Plant Tratament

  Gama Gerovital Plant Tratament se situează la limita dintre produsele cosmetice de înfrumusețare a părului și cele farmaceutice.

  Cele mai frecvente îngrijorări sunt legate de:
  • modificarea, în timp, a caracteristicilor firului de par ( imbatranirea , accelerata de vopsiri, styling etc)
  • ingrasarea excesiva a parului care presupune spalarea frecventa – consum de timp si energie
  • caderea parului peste limita normala
  Pe baza celor 3 probleme prezentate mai sus au fost dezoltate produsele din gama Gerovital Plant Tratament.

  Tratament anti-age pentru păr
  Odată cu înaintarea în vârstă firul de păr se devitalizează, devine poros și casant. Îmbătrânirea părului este accelerată de vopsirea lui, de compușii chimici de styling, de temperaturile ridicate pentru coafare, razele UV, poluanții etc.

  Cu ajutorul șamponului și măștii anti-age se pot întârzia efectele îmbătrânirii părului prin protecţia antioxidativă, printr-o nutriție îmbunătățită la nivelul firului de păr și aportul sporit de agenți hidratanți.
  Produse: Șampon Anti-age 30+, Mască anti-age 30+.

  Tratament Pro Color
  Din dorinţa de a fi mereu frumoase, femeile şi-au gasit un aliat de nădejde în vopseaua de păr, indiferent ca sunt adolescente şi doresc să experimenteze trucuri noi, sau că sunt doamne la a doua tinereţe şi doresc să păcăleacă trecerea timpului.
  Dar un păr vopsit nu este frumos daca nu este, în primul rând, sănătos. Tratamentul Pro Color are un dublu rol: să pătreze vie culoarea părului vopsit cât mai mult timp, dar în acelaşi timp, să contracareze efectul distrugător al vopselelor, prin hidratarea intensivă şi reconstrucţia permanentă a cuticulei firului de păr.
  Produse: Șampon Pro Color, Ser Pro Color, Mască Pro Color.

  Tratament sebum control

  Parul gras constituie o problemă pentru foarte multe persoane. Din cauza secreției excesive de sebum, părul pare a fi permanent murdar, neîngrijit. Îngrijirea părului gras este, așadar, o sarcină zilnică care necesită mult timp și energie.

  Principiile active reglează activitatea glandelor sebacee și astfel se reduce hiper-secreția de sebum. Folosind șamponul împreună cu fluidul Sebum Control se va observa îmbunătățirea aspectului părului gras, reducând frecvența spălarilor cauzate de aspectul „murdar” al părului.
  Produse: Șampon sebum control, Ser sebum control.

  Tratament anticădere
  Căderea părului se află pe lista problemelor cu care se confruntă foarte multe persoane, atât femei cât și bărbați. Ea poate avea o serie de cauze, atât externe organismului, cât și interne, iar netratată la timp poate avea consecințe grave atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

  Complexele bioactive proprii acestor produse - Procapil și Biocapigen acționează sinergic pentru eliminarea cauzelor care atrofiază rădăcina firului şi inhibă formarea de noi foliculi piloşi. Prin îmbunătățirea metabolismului celular se activează creșterea părului și se întărește și rădăcina firelor existente.
  Produse: Șampon anticădere, Ser anticădere.

  Tratament intensiv de regenerare
  Ingrediente speciale pentru accelerarea procesului de regenerare:
  • petroleum
  • extracte vegetale naturale
  • keratină
  • vitamine esențiale
  Produse: Șampon regenerant, Loțiune regenerantă cu petroleum, Kit de tratament pentru regenerarea părului.

  Tratament intensiv antimătreață
  Ichtiolul are proprietăți antiseptice, iar Octopiroxul are un rol esențial antifungic.
  Produse: Șampon antimătreață cu ichtiol, Loțiune antimătreață cu ichtiol.

  Tratament pentru întreținere
  Keratina și Provitamina B5 acționează pentru hidratarea intensiva și reconstrucția permanentă a firului de păr degradat.
  Produse: Masca pentru păr degradat, Ser pentru vârfuri deteriorate.

  Tratament permanent de protecție
  Conductivitatea foarte scăzută a peliculei protectoare reduce semnificativ pătrunderea căldurii în interiorul firului de păr și împiedică “arderea”.
  Produs: Ser hidratant termoprotector.

  Părul e parte din viaţa ta.
  Îngrijeşte-l!