Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Înscrie-te la Newsletter - 15% Reducere la prima comandă
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  ASLAVITAL MINERALACTIV

  Noua gamă Aslavital Mineralactiv asigură un program complet de îngrijire prin mineralizare, regenerare, detoxifiere și antipoluare urbană, aducând o infuzie de tinerețe și naturalețe tenului.

  Noutatea rețetei:
  În noua gamă, extractul organic de Goji a fost înlocuit cu un ingredient activ ce reduce poluarea electronică.
  Efectul puternic detoxifiant, mineralizant și regenerant al Argilei este completat de Cobiodefender-ul EMR: primul ingredient activ care acționează pentru a reduce alterările biologice din piele, rezultate în urma expunerii la radiațiile electromagnetice, lumina vizibilă albastră și poluarea electronică.

  Complexul de ingrediente Argilă netratată chimic, Cobiodefender EMR și Acid Feluric, asigură:
  • întărirea barierei naturale a tenurilor sensibile, iritabile
  • un scut de protecție împotriva penetrării în piele a noxelor, prafului, impurităților
  • reducerea efectelor negative ale expunerii la lumina albastră
  • proprietăți antioxidante și antitoxice

  Gama ASLAVITAL MINERALACTIV se adresează tenului sensibil fiind produse hipoalergenice, fără parabeni, cu Argilă 100% naturală și Cobiodefender EMR.

  Orice ten poate deveni sensibil! 60% din persoane au tenul sensibil.


  CE ESTE TENUL SENSIBIL?

  Tenul sensibil are particularitatea de a reacționa rapid și mai puternic decât o piele normală. Indiferent de vârstă , la impactul mediului înconjurator, cu toții putem fi afectați de o sensibilitate accentuată a pielii. Factorii cei mai puternici care ne pot influența sunt: frigul, căldura, poluarea, stresul, oboseala, emoțiile precum și fumatul, alimentația, etc.

  Sensibilitatea cutanată poate fi definită ca o hiperactivitate cutanată ce antrenează mecanisme non-alergice, non-imunologice. Această hiperactivitate se traduce printr-o scădere a pragului de toleranță a pielii la stimuli exteriori care, de obicei, sunt bine tolerați. Concret, este vorba despre o piele care are particularitatea de a reacționa rapid și mai puternic decât o piele normală. Pe plan medical, termenii de “piele sensibilă” și “piele reactivă” pot fi considerați echivalenți.

  Există trei tipuri de sensibilitate:
  • Sensibilitatea cutanată ereditară (piele genetic sensibilă) - 5%-10% din tenurile sensibile. Este vorba despre pielea vulnerabilă din punct de vedere genetic și al constituției. Se întâlnește mai ales la subiecții atopici, la pielea cu tedință atopică, pe “terenuri” cuperozice sau alergice.
  • Sensibilitatea cutanată dobândită sau indusă (piele normală devenită sensibilă) - 30% din tenurile sensibile. Afectează pielea normală devenită sensibilă sub influența factorilor externi (soare, frig, climă, regimuri, oboseală, stres etc.) sau interni (tratamente medicale agresive, precum cele utilizate în cazul acneei). Acești factori contribuie la diminuarea capacităților de adaptare ale pielii și rolul acesteia de barieră naturală, favorizând penetrarea agenților iritanți care pot induce senzații de înțepături, căldură, întindere.
  • Sensibilitatea cutanată idiopatică – 60% din tenurile sensibile. Nu are cauze specifice, ușor de detectat. Afectează ansamblul persoanelor care afirmă că “nu-și mai suportă pielea”.
  Persoanele cu tenul sensibil resimt un disconfort cutanat: senzații de întidere a pielii, de înțepături, de arsuri. Pot să apară semne vizibile, cum ar fi uscăciune cutanată, roșeață difuză, descuamare fină, cuperoză, etc.
  Este foarte important faptul că un produs care se adresează tenului sensibil se potrivește oricărui tip de ten.

  CUM SĂ MĂ ÎNGRIJESC?


  Tratamentul pielii sensibile constă în utilizarea produselor special create pentru aceasta. Produsele trebuie să fie hipoalergenice, fără coloranți și fără parabeni.
  Tenul trebuie curățat cu mare blândețe. Produsul de curățare va conține ingrediente cu efect reparator și calmant care relaxează, regenerează și netezesc pielea. Apoi, se execută o pulverizare cu Apă de argilă și se șterge fața prin tamponare, fara a se freca pielea. La sfârșit, se aplică crema Aslavital potrivită, cu efecte puternic remineralizante, detoxifiante și de regenerare celulară datorat complexului unic Argilă și Cobidefender EMR. Aplicarea cu regularitate a unei maști cosmetice cu Argilă duce la creșterea gradului de toleranță a pielii.

  Argila însumează un ansamblu de proprietăţi benefice care fac din ea un pământ viu şi miraculos :
  • are o remarcabilă putere de absorbţie
  • are proprietăţi degresante şi decolorante
  • are o considerabilă acţiune antitoxică şi în plus potenţează forţele de apărare ale organismului
  • este un bun antiseptic, bactericid şi dezinfectant; argila curativă, extrasă în condiţii igienice, este sterilă din zăcământ, fiind complet lipsită de germeni
  • dispune de puteri în ceea ce priveşte echilibrarea radioactivă a corpului
  • este un cicatrizant de excepţie
  • este un remineralizant eficient, fiind un amestec complex de silicaţi de aluminiu şi având în compoziţie oxizi de aluminiu, fier, magneziu, calciu, oxizi alcalini, anhidridă titanică, oligoelemente
  • reâncarcă celulele organismului cu energie vitală, revigorându-le prin intermediul unor mecanisme încă necunoscute.
  Prin efectul remineralizant al argilei, pielea devine mai fermă şi tonifiată.

  Cobiodefende-ul EMR este primul ingredient activ concentrat pe reducerea efectelor nedorite care rezultă din expunerea la radiația electromagnetică.

  Pe lângă complexul argilă-cobiodefender EMR, produsele conțin multe alte principii active printre care:
  • Vitamina A, vitamina antirid
  • Vitamina E, antioxidant natural
  • Complex de ulei de orez și acid ferulic, efect anti-age, reducere ridurile și liniile fine
  • Ulei natural de Calendula (gălbenele), asigură o bună emoliere, crează senzația de catifelare
  • Ulei natural de Squalane, menține nivelul de hidratare
  • Ulei natural de Unt de Sheea, restaurează bariera hidro-lipidică protectoare a pielii
  • Ulei natural de Avocado, efect anti-îmbătrânire

  Vezi toate produsele Aslavital Mineralactiv, dedicate tenului sensibil.