Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Coş cumpărături
0 Produse
0
Nu ai nici un produs în coş.
Foloseşte Testul Farmec
sau intră în Lista de produse
SUGESTII

Avantajele membrilor

Aşa cum fiecare lucru frumos din viaţa noastră merită un loc deosebit, am decis să construim un club al oamenilor cu farmec. Îţi oferim bucuria de a te plimba prin magazinul virtual, putând să îţi aduni în coşul cu bunătăţi cele mai potrivite produse, sub o recomandare venită cu caldură direct de la cei care au pus farmecul în ele.

Intră în cont / Creează-ți cont


Avantajele contului Farmec

Votează și poți influența promoțiile

Dacă ai un produs preferat, acum este momentul să-l susții printr-un vot. Click aici pentru a vedea detaliile campaniei.

Surprize în cont

În funcție de produsele care îți plac și le folosești te vom surprinde cu oferte speciale. Completează-ţi datele din contul tău, tabul "Personalizare cont".


Farmecul în culori

Mai mult, ca membru al Clubului Farmec, ai posibilitatea de a beneficia de anumite discounturi, în funcţie de mărimea coşului cu bunătăţi. Am creat trei coşuleţe pe care le-am îmbrăcat în culori diferite, fiecare cu 'farmecul' lui.

Coşuleţul mov
După comenzi cumulate şi plătite de 1000 Lei, primeşti 5% discount la comenzile de peste 100 de Lei.
Coşuleţul roşu
După comenzi cumulate şi plătite de 2000 Lei, primeşti 7% discount la comenzile de peste 70 de Lei.
Coşuleţul verde
După comenzi cumulate şi plătite de 3000 Lei, primeşti 10% discount la comenzile de peste 50 de Lei.

Economiseşte

La cumpărături de minim 200* lei beneficiezi de un discount suplimentar de 10% la următoarea comandă, dacă aceasta este realizată în decursul a 30 de zile.
Economiseşte
Discountul este valabil pentru o sigură comandă. La finalul celor 30 de zile sau după ce s-a beneficiat de discountul de 10% se poate activa un nou discount dacă se indeplinesc condiţiile:

a) Valoarea produselor din comenzile cu status 'Comandă finalizată' este minim 200* Lei

b) O nouă comandă este realizată în termen de 30 de zile de la activarea discountului.

*În calculul sumelor intră valoarea comenzilor cu statusul "Comandă finalizată", mai puțin: taxele de transport şi comenzile care au beneficiat deja de un discount de frecvență.

Discounturile se aplică doar în cazul în care comenzile sunt realizate direct de către fiecare utilizator în parte prin intermediul site-ului. Comenzile realizate telefonic nu beneficiază de aceste discounturi.Discounturile prezentate mai sus nu se aplică în cazul produselor care beneficiază deja de un discount în preţ, exemplu produsele din categoria 25% reducere.