Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Centrul de frumuseţe

  Centrul de frumuseţe
  Tratamente cosmeticeDermoanalizaBronzare organică

  Descriere

  Bronzare organică

  Bronzare organică - 79,00 RON

  Poți arăta ca proaspăt întoarsă dintr-o vacanță exotică tot timpul anului. Fără solar! Bronzul organic este obținut prin pulverizarea unei soluții de bronzare bogată în ingredienți de hidratare (Aloe Vera) și anti-age (Matrixyl®) pe întreg corpul.

  Contactul dintre soluţia de bronzare și aminoacizii de la suprafața pielii colorează primul strat de celule, obținându-se astfel nuanța de bronz dorită.

  Apelând la procedura de bronzare organică, nu riști îmbătrânirea pielii, apariția ridurilor sau a altor probleme de sănătate ale pielii. Mai mult decât atât, eventualele arsuri pe care le poți suferi în urma expunerii intense la soare sau la solar sunt complet evitate.

  În funcție de culoarea naturală a pielii, vizitatorii Centrului Farmec pot opta pentru unul dintre cele 3 tipuri de bronzare organică:
  Bronzare organică - espresso Espresso

  Conferă pielii un efect ultra dark. Soluția organică se pulverizează în numai câteva secunde, iar bronzul rezistă pe piele până la 5 zile, dispărând apoi progresiv. Formula are proprietăți hidratante și antiage și lasă pe piele un parfum natural și delicat.

  Bronzare organică - latte Latte

  Are efect iluminator, strălucitor și de lifting instantaneu. Are o durată prelungită, reducând imperfecțiunile în urma acțiunii ingredientelor active din compoziție (peptide de ultima generație, Vitamina C). Soluția are acțiune intens hidratantă datorită uleiului de Jojoba și protejează împotriva efectelor negative ale razelor UV.

  Bronzare organică - cappuccino Cappuccino

  Efectul se obține prin combinarea celorlalte două variante, conferă pielii un bronz natural și uniform.

  O sedință de bronzare durează între 10-30 minute (în funcție de zonele supuse bronzării), iar efectele sunt vizibile progresiv, în circa 8 ore de la aplicare. Pentru a obține o bronzare uniformă și de durată, este recomandată exfolierea pielii înainte de aplicarea soluției.

  Bronzare organică - soluţia

  Ce conține soluția de bronzare organică?

  DHA este ingredientul principal din toate soluțiile de bronzare organică, un ketozahar care intră în contact cu primul strat de celule al epidermei. Interacțiunea dintre DHA și aminoacizii de la suprafața pielii generează colorarea primului strat de celule, obținându-se astfel delicioasa culoare ciocolatie a bronzului.

  Loțiunea de bronzare organică pe baza de DHA oferă un nivel de detaliu și de acoperire demn de invidiat. Nu mai trebuie să vă temeți de pete sau dungi de culoare, căci riscul de apariție al acestora este practic inexistent. Ba mai mult, culoarea arata exact natural, ca și un bronz la soare, evitând în schimb uscarea și deshidratarea.

  Fomula acestei loțiuni reprezintă un excelent echilibru între ingredientele de bronzare organică și uleiul de ricin arhicunoscut pentru proprietățile de hrănire și hidratare a pielii. În plus, oferă o strălucire de invidiat pielii. Mirosul este ușor caramelizat, plăcut și delicat.

  Loțiunea de bronzare organică are un pH echilibrat, asigurând uniformizarea culorii pe piele, fără pete sau dungi. Concentrația de DHA este minuțios analizată în laborator pentru a stabili exact procentajul necesar pentru a colora pielea fără a dăuna în vreun fel epidermei, fără a usca sau lăsa pete.

  Contraindicații: psoriazis, eczeme, răni deschise.
  Pentru acuratetea rezultatelor va rugam sa nu va machiati in momentul in care va prezentati la dermoanaliza (fond de ten, pudra, etc.)

  De asemenea este indicat sa nu folositi nici un fel de crema inaintea analizei.
  Pentru programări vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email atelierdefrumusete@farmec.ro sau la numerele de telefon:
  - 0734 881 111
  - 0372 647 226

  Orar:
  Luni - Vineri: 9.00 - 20.00
  Adresa: str. București, nr. 55, Cluj-Napoca.

  Recomandari

  Înaintea sedinței de bronzare organică:

  • exfoliați pielea cu o zi înainte de aplicare. Aveţi grijă la zonele cu piele aspră precum genunchii, coatele, încheieturile și tălpile; se recomandă un peeling energic, aplicat pe toate zonele corpului, inclusiv față (malai, zat de cafea – acestea nu vor lăsa urme de crema din peelingurile normale bazate pe creme cu particule abrazive)
  • înaintea sedinței de bronzare organică faceți duș; nu utilizați gel de duș sau loțiuni de corp emoliente în ziua aplicării soluției de bronzare organică, deoarece acest lucru reduce rezultatul final
  • înaintea ședinței de bronzare organică pielea trebuie să fie perfect uscată
  • la nivel facial este necesară o demachiere profundă înaintea ședinței de bronzare organică
  • îmbrăcămintea cu care veniți la salon trebuie să fie de culoare închisă și ceva mai largă
  • recomandăm efectuarea epilării înainte cu o zi pentru a oferi porilor ocazia să se închidă sau dupa ce bronzul a dispărut
  • nu se va folosi deodorant sau parfum înaintea sedinței de bronzare organică, precum și în timpul de acționare a acesteia (8 ore)
  Bronzare orgnică - şedinţa

  După terminarea sedinţei de bronzare organică:

  • imediat ce aţi încheiat aplicarea lotiunii de bronzare trebuie sa lasati pielea sa se usuce integral. Va asiguram ca lotiunea se va usca pana plecati din salon. Masura de precautie: nu va udati pielea minimum 8 ore de la incheierea sedintei de bronzare organica. Cea mai buna alegere este sa faceti dus dimineata urmatoare
  • nu este recomandat să se poarte îmbrăcăminte mulată pe corp înainte de primul duș (la minimum 8 ore de la ședința de aplicare)
  • vă recomandăm, ca între etapa de aplicare a loțiunii de bronzare și cea de duș să nu faceți efort, activități sportive, saună sau înot. Nu vă îngrijorați dacă la duș se ia o parte din loțiunea de bronzare – aceasta reprezintă o etapa din procesul de bronzare, pielea dumneavoastră va continua să se bronzeze până la 8 ore după încheierea ședinței de bronzare organică
  • utilizați de două ori pe zi loțiune de corp emolientă după ce ați făcut duș. Acest lucru reduce rata de exfoliere a pielii și bronzarea va rezista mai mult timp
  • luați în considerare, dacă doriți să vă păstrați cât mai mult timp culoarea, evitarea băilor prelungite, tratamentele cu apă termală și înotul pe perioade prea mari de timp. De asemenea, se recomandă evitarea produselor exfoliante pentru ten și piele, efectuarea ședintelor de împachetare, masaj, UCW. Electrostimularea nu prezintă contraindicații, după ședință se pot aplica creme hidratante, în schimbul celor cu efect termic
  • vă rugăm să aveţi în vedere că bronzarea are loc treptat. Tenurile mai deschise se bronzează mai încet, fiind necesare mai multe ședinte pentru o pigmentare mai accentuată. Se poate face a doua ședință chiar în ziua imediat următoare, însă fără a mai aplica peelingul corporal. Se pot face mai multe ședințe într-o săptămână, până ajungeți la bronzul dorit. Nu uitați că celulele epidermei se regenerează o dată la 7-9 zile, moment în care este indicată efectuarea unui nou peeling energic pentru eliminarea celulelor moarte, ulterior putând să vă programați la o nouă sedință de bronzare organică
  Centrul de Frumuseţe Farmec