Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Înscrie-te la Newsletter - 15% Reducere la prima comandă
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Avantajele membrilor

  Aşa cum fiecare lucru frumos din viaţa noastră merită un loc deosebit, am decis să construim un club al oamenilor cu farmec. Îţi oferim bucuria de a te plimba prin magazinul virtual, putând să îţi aduni în coşul cu bunătăţi cele mai potrivite produse, sub o recomandare venită cu caldură direct de la cei care au pus farmecul în ele.

  Intră în Clubul oamenilor cu farmec! 
   
  Votează și poți influența promoțiile
  Dacă ai un produs preferat, acum este momentul să-l susții printr-un vot. Click aici pentru a vedea detaliile campaniei.

  Surprize în cont
  Cele mai noi produse Farmec te vor aștepta în contul tău. În funcție de produsele care îți plac și le folosești te vom surprinde cu oferte speciale. 

  Farmecul în culori
  Mai mult, ca membru al Clubului Farmec, ai posibilitatea de a beneficia de anumite discounturi, în funcţie de mărimea coşului cu bunătăţi. Am creat trei coşuleţe pe care le-am îmbrăcat în culori diferite, fiecare cu "farmecul" lui. 
  1. Coşuleţul Mov: Persoanele care ating pragul de 1000* de lei beneficiază 5% discount la următoarele facturi care depăşesc 100 de lei.
  2. Coşuleţul Roşu: Persoanele care ating pragul de 2000* lei beneficiază 7% discount la următoarele facturi care depăşesc 70 de lei.
  3. Coşuleţul Verde: Persoanele care ating pragul de 3000* lei beneficiază 10% discount la următoarele facturi care depăşesc 50 de lei.
  Economisește
  La cumpărături de minim 200* de lei beneficiezi de un discount suplimentar de 10% la următoarea comandă, dacă aceasta este realizată în decursul a 30 de zile.

  Discountul este valabil pentru o singură comandă. La finalul celor 30 de zile sau după ce s-a beneficiat de discountul de 10%, pentru a activa un nou discount de 10% este necesar să se îndeplinească aceleași condiții:

  a) Valoarea produselor din comenzile cu status “Comandă finalizată” să fie minim 200* de lei
  b) La următoarea comandă, din momentul îndeplinirii condiției a), se va aplica discountul dacă aceasta este realizată în termen de 30 de zile. Termenul de 30 de zile este comunicat în contul fiecărui utilizator.
   
  *În calculul sumelor intră valoarea comenzilor cu statusul "Comandă finalizată", mai puțin:
  • taxele de transport
  • comenzile ce au beneficiat deja de un discount de frecvență.
  Discounturile se aplică doar în cazul în care comenzile sunt realizate direct de către fiecare utilizator în parte prin intermediul site-ului. Comenzile realizate telefonic nu beneficiază de aceste discounturi.
  Discounturile prezentate mai sus nu se aplică în cazul produselor care beneficiază deja de un discount în preț, ex. produsele din categoria 25% reducere.