Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Despre Farmec
  Încântaţi de cunoştinţăIstoricManagementCariere

  Cariere

  Bine te-am găsit!

  Din moment ce te afli la secţiunea Cariere, ne gândim că ai vrea să ştii ce înseamnă compania Farmec din perspectiva oamenilor care lucrează aici, a mediului de lucru, a ceea ce ţi-am putea oferi.

  Dacă sunteți interesat/ă, vă rugăm să ne trimiteți CV-ul, la următoarea adresă de e-mail: cariere@farmec.ro 

  Noi, când spunem Farmec, ne gândim în primul rând la o familie ... si ne simţim ca atare! Aici poţi întâlni, în acelaşi schimb părinţi, copii şi nepoţi - este un fapt cotidian care sădeşte în memoria generaţiilor care vin strategia japoneză a angajărilor pe viaţă.

  Tradiţia şi prestigiul companiei sunt rezultatul eforturilor tuturor oamenilor care lucrează aici, sunt meritul lor! Pasionaţi de ceea ce fac şi motivaţi în primul rând de colectivul din care fac parte, ei reuşesc să îmbine cerinţele inovative şi cele de calitate la cele mai înalte standarde. Ne mândrim sincer cu acest lucru! Din acest motiv, dincolo de investiţiile realizate în ultimii ani în cercetare sau în mărirea capacităţii de producţie, cea mai importantă a fost şi va rămâne investiţia în capitalul uman. Ne dorim şi ne concentrăm efortul pentru a menţine acei angajaţi cheie - care asigură continuitatea în afacere – şi pentru a atrage noi colegi de valoare care să fie la fel de implicaţi şi pasionaţi de ceea ce vor face.

  Joburi disponibile

  Vreau să fiu anunţat când apar noi joburi disponibile

  DistribuţieCertificări ISO Informații publiceFişe de securitateRegulamente Contact