Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Creion Dermatograf Negru, Gri sau Vișiniu cu 50% REDUCERE 
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Despre Farmec
  Încântaţi de cunoştinţăIstoricManagement

  Management

  Mircea Turdean

  Director General

  Farmec înseamnă pentru mine locul în care am început să lucrez ca cercetător, în 1993, și compania pe care o conduc în prezent. În toți acești ani, cel mai important „bun” al acestei companii a fost și rămâne echipa Farmec: o echipă pasionată, determinată și muncitoare, fără de care nu am fi putut ajunge la performanța de a fi cel mai mare producător de cosmetice din România. Am încredere 100% în oamenii din echipa Farmec și știu că fiecare dintre ei își face munca cu dăruire, responsabilitate și respect, pentru ca împreună să creem produse de cea mai bună calitate pentru consumatorii noștri.

  Farmec este mai mult decat un loc de muncă, este laboratorul unde se amestecă inovația, cercetarea, emoția de a crea, produce și promova un nou produs, bucuria rezultatelor excelente și dorința de a fi mereu mai buni.

  Mircea Stânceanu

  Director Economic

  Experiența de peste 30 de ani m-a învățat că ceea ce face diferența între o muncă bine făcută și una făcută excelent sunt oamenii. La Farmec, am găsit o echipă alături de care sunt convins că voi reuși să continui cu succes munca predecesorilor mei și să-i facem mândri pe cei care ne vor urma de ceea ce am lăsat în urmă.

  Dincolo de profesionalism, apreciez implicarea, spiritul de echipă și pasiunea cu care își fac munca toți cei de la Farmec, ceea ce duce într-un final la rezultate foarte bune, asa cum a înregistrat compania de la un an la altul.

  Tudor David

  Director Marketing

  Să faci parte din echipa celui mai mare producător de cosmetice din România, cu branduri care au câștigat încrederea multor generații, este o onoare dar în același timp și o responsabilitate.

  Pentru a avea succes într-o piață concurențială mare e foarte important să îți placă ceea ce faci și să te poți baza pe o echipă valoroasă. Colegii pe care i-am gasit aici mă fac optimist și nerăbdător să continuăm munca începută acum 130 de ani într-un laborator cosmetic și să facem brandurile emblematice românești relevante pentru consumatorii din România și din lume.

  Monica Vuşcan

  Director Tehnic Producție

  Performanţa companiei Farmec se traduce prin experienţă profesională, exigenţă, tenacitate şi deschidere către viitor. Echipa de producţie este întotdeauna pregătită să obţină produse de calitate superioară prin utilizarea utilajelor şi liniilor de producţie în condiții optime.

  Am început să lucrez ca tehnolog al Sectiei Cosmetice în cadrul Departamentului Tehnic-Producţie din anul 1994, iar de atunci şi până în prezent am avut ocazia să ma dezvolt profesional şi să cresc pas cu pas alături de cei mai buni profesionişti în domeniu.

  Septimiu Maniu

  Director Logistică

  Ceea ce apreciez la Farmec este faptul că un brand românesc a reușit să facă față și să se dezvolte în condițiile confruntării cu o concurență acerbă. Comunicarea este o valoare la care țin și în care cred cu tărie. Fără o echipă bine închegată, armonizată și structurată, care să aibă un țel comun - performanța, nu pot fi obținute rezultate remarcabile.

  Sunt tipul de manager care consideră că lucrul în echipă stă la baza atingerii obiectivelor firmei și de aceea are întotdeauna grijă de echipa pe care o manageriază.
  Viorel Damian Director Achizitii

  Viorel Damian

  Director Achiziţii

  Farmec este un nume unic pe piața românească de cosmetice și una dintre cele mai puternice companii autohtone. Este o onoare și o plăcere să fac parte din această echipă care demonstrează zi de zi că performanța românească în cosmetică atinge cote înalte. Fiecare succes pe care îl înregistrăm se datorează faptului că Farmec este o companie orientată spre inovație, investind în permanență în noi soluții tehnologice și în oameni.

  Consider că unul dintre punctele forte ale unei companii este capitalul uman, pentru că atingerea obiectivelor poate fi realizată doar cu ajutorul unei echipe implicate, pregatite și motivate. Punem pasiune și experiență în tot ceea ce facem și știu că împreună ne autodepășim în permanență, atingând noi trepte ale excelenței.
  Cariere DistribuţieCertificări ISO Informații publiceFişe de securitateRegulamente Contact