Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Înscrie-te la Newsletter - 15% Reducere la prima comandă
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Farmec Depilatoare 2016

  farmec depilatoare 2016
  În 2016 Farmec lansează noua gamă de depilatoare. Este o gamă diversificată de produse destinate mai multor tipuri de depilare, în funcție de necesitățile fiecărei persoane: creme, benzi depilatoare, ceară cu încălzire în cuptorul cu microunde, ceară cu încălzire pe foc, perle de ceară, roll-on, dar și un gel pentru curățare a cerii după depilare.

  *Calcul realizat pe baza datelor Nielsen din serviciul de retail audit realizat pentru categoriile produselor depilatoare pe piața din România, valoare vânzări pentru ultimele 12 luni (perioade cumulate Ianuarie - Decembrie 2018). (Copyright ©️ 2019, The Nielsen Company.)
  Gama conține 4 subgame diferențiate prin specificitatea produselor în funcție de tipul de piele:

  farmec depilatoare 2016 orhideecu extract de Orhidee – pentru piele normală
  farmec depilatoare 2016 argancu extract de Argan – pentru piele deshidratată și o depilare rapidă
  farmec depilatoare 2016 vaniliecu extract de Vanilie – pentru piele sensibilă
  farmec depilatoare 2016 zmeurăcu extract de Zmeură – pentru pielea sensibilă a
  adolescenților

  farmec depilatoare 2016 bărbaţiÎn plus am realizat un produs special pentru bărbați: Crema depilatoare cu Boswellia Serrata
  Îndepărtarea părului nedorit este o situație des întâlnită atât la femei cât și la bărbați. Alege produsele adecvate tipului tău de piele, în funcție de tipul firului de păr, sensibilitatea pielii, etc.

  Diferența dintre epilat și depilat:

  Prin depilare se înțelege îndepărtarea firului de păr cu lama de ras, creme depilatoare, etc. Această metodă nu afectează rădăcina firului de păr ci doar zona firelor de păr de la suprafața pielii. Creșterea firelor de păr este mai rapidă față de perioada de creștere în cazul în care firul de păr este smuls de la rădăcină.

  Prin epilare se înțelege îndepărtarea firului de păr de la rădacină și se poate realiza cu ceară sau cu dispozitive electronice. Prin smulgerea firelor de păr, rădăcina se reface mai greu și automat ne bucurăm de o perioadă mai lungă până când aceasta se reface, fără a fi necesară epilarea zilnică.


  farmec depilatoare 2016 ghid epilare
  Ce trebuie să știți despre:

  Benzile depilatoare şi ceară

  » dacă nu aveți experiență cu ceara, vă recomandăm testarea prima dată pe picioare, iar după ce acumulați experientă puteți să depilați zone sensibile ca axila sau inghinal.
  » depilarea cu ceară nu este indicată pentru persoane vârstnice, diabetici sau persoane în tratament pentru acnee.
  » nu aplicaţi pe răni, varice, coşuri, crăpături, iritaţii sau arsuri, nici pe pielea care anterior a demonstrat o reacţie adversă la ceara depilatoare.
  » ceara supraîncălzită poate provoca arsuri grave.
  » după depilare, nu se recomandă expunerea la soare, sau folosirea deodorantelor, a produselor parfumate sau pe bază de alcool în următoarele 24 de ore.

  Aplicarea cremelor depilatoare

  » cremele se aplică pe pielea perfect curată, fără urme de deodorant, antiperspirant, parfum sau săpun, în strat uniform şi suficient de gros, astfel încât să acopere părul ce trebuie îndepărtat.
  » înainte de a folosi produsul pentru prima dată se recomandă realizarea unui test de sensibilitate.
  » se aplică crema pe o porţiune mică a pielii ce urmează a fi depilată. Dacă, timp de 24 de ore de la aplicare, nu apar reacţii de iritare, se poate folosi produsul. Dacă apar iritaţii sau senzaţii de usturime în timpul utilizării, îndepărtaţi crema imediat şi clătiţi cu apă din abundenţă.
  » nu se aplică pe pielea iritată, rănită, arsă de soare, inflamată! Nu aplicați crema pe față, scalp, sân, zona genitală şi perianală!