Livrare gratuită în România la plata online, la comenzi de 59 de lei. | 1 + 1 GRATIS la Rujurile Gerovital Beauty | OUTLET Gerovital Plant: -30% la ultimele bucăți.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Farmec Natural

  Încă din cele mai vechi timpuri femeile s-au bucurat de generozitatea naturii, care a avut întotdeauna grijă de frumusețea lor.

   
  Gălbenelele au înflorit mereu din mai până în septembrie, pentru ca femeile să-și păstreze naturalețea tenului normal pe parcursul întregului an.
  În antichitate, plantele cu proprietăți de vindecare erau considerate magice, iar gălbenelele nu faceau excepție. Lumea era atât de fascinată de această plantă și de minunile pe care le facea pentru piele, încăt credea că avea și puteri magice. Gălbenelele erau folosite astfel și în ritualurile vrăjitoarelor, care o foloseau în loțiunile destinate celor singuri.
  Coloniștii foloseau acestă plantă și în supe, mâncăruri și făceau chiar și vin din gălbenele. Gălbenelele erau asociate cu bogația.


   
  Arganul, datorită rarității sale, a fost cel mai mare secret al femeilor marocane preocupate de îngrijirea tenului uscat și sensibil, a părului sau a unghiilor.
  Uleiul de argan este unul dintre cele mai bine păstrate secrete cosmetice ale femeilor marocane. Este numit “ lichidul de aur “de către experții în frumusețe datorită efectelor pozitive pe care acesta le are în întreținerea, frumusețea și sănătatea pielii și părului. Uleiul de argan este folosit pentru întreținerea și frumusețea pielii, părului, unghiilor. Are proprietăți hidratante și protejează pielea, astfel încât poate fi utilizat pentru masajul pielii, inclusiv la bebeluși.
   
   
   

  Aloe Vera
  a ajuns “planta de prim ajutor” datorită proprietăților sale regeneratoare, îngrijindu-se inclusiv de tenul gras și mixt.
  Aloe vera este una din plantele minune ale lumii, proprietățile sale fiind foarte bine cunoscute încă de acum aproape 4000 de ani. Abia la începutul secolului al XX-lea oamenii de stiință au început să descopere care sunt beneficiile miraculoase ale acestei plante. În prezent, acțiunea sa asupra arsurilor solare, a mușcăturilor de insecte, a tăieturilor sau asupra frumuseții pielii este cea care o face populara. Aloe vera este cunoscută și sub numele de „planta de prim ajutor” tocmai datorită proprietăților sale.  Gălbenelele, arganul și aloe vera sunt esențiale pentru toate femeile care iși doresc un Farmec Natural.
  Produsele din această gamă nu conțin parabeni sau uleiuri modificate genetic iar din respect pentru natură, produsele nu sunt testate pe animale. Produsele sunt bogate în extracte și uleiuri naturale și au parfumuri hipoalergenice.

  Gama Farmec Natural conţine produse clasificate în funcţie de tipul de ten:
  • ten normal, produsele pe bază de Gălbenele
  • ten uscat/ sensibil, produsele pe bază de Argan
  • ten gras/ mixt,  produsele pe bază de Aloe Vera
   
  Îngrijirea cu farmec a părului
  Părului a fost dintotdeuna un atribut al frumuseții, indiferent de epocă - zeități temute, muze ispititoare, zâne gingaşe ori războinici neînfricați au fost mereu ilustraţi cu podoabe capilare de invidiat.

  Pe lângă produsele destinate îngrijirii tenului şi părului gama conţine şi produse necesare pentru îngrijirea mâinilor.

  Gama Farmec Natural cuprinde produse pentru îngrijirea de bază (demachiant, cremă de faţă, cremă de mâini, cremă de corp, şampon) grupate în funcţie de ingredientele principale în 3 subgame în funcţie de tipul de ten.