Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Gama Doina

  doina pattern
  doina vedeta


  doina promo

  La fel ca și celelalte produse din gamă, îndrăgite de generații de femei, mezina familiei a fost special concepută pentru a hidrata și a hrăni pielea feței și a corpului, redându-i proprietățile naturale: elasticitatea, suplețea și strălucirea.

  Prin formularea sa echilibrată, cu un conţinut apreciabil de glicerină, ulei mineral, ceruri naturale şi sintetice, Doina – Cremă nutritivă vitaminizantă furnizează pielii cantitatea optimă de substanţe hidratante şi emoliente, reface filmul hidro lipidic protector de la suprafaţa pielii, asigurând o protecţie eficientă împotriva substanţelor agresive, vântului, temperaturilor scăzute, poluării etc. Conţinutul de vitamină E previne procesele oxidative şi contribuie la regenerarea pielii.

  La ce te gândeşti când auzi "Doina"?

  Poate că zburăm fie cu gândul la o persoană dragă pe nume Doina, fie la un cântec popular, fie la o sursă nemuritoare de farmec care şi-a găsit locul pe etajera fiecăreia dintre noi încă din copilărie, adolescenţă sau dintr-o perioadă de demult, dar dragă nouă. Ce au cele trei reprezentări în comun, în afară de nume? Este vorba, cu siguranţă, de un sentiment de nostalgie şi de drag, de familiaritate şi tradiţie, de grijă şi de frumuseţe naturală, mereu prezent în viaţa noastră.

  De-a lungul anilor, am încercat să dezvoltăm această gamă şi cu alte produse, care conţin formule şi principii active actuale, pliate pe diferite nevoi ale tenului:

  Acum că ai o vedetă în poşetă, fredonează şi Doina lui Krem


  DOINA - o vedetă în poşetă
  DOINA - de top, dar nu secretă
  DOINA – legendar, strămoşesc
  DOINA - original, românesc!
  doina poşetă  doina produse
  doina pattern