Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Înscrie-te la Newsletter - 15% Reducere la prima comandă
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Gerovital H3 Classic

  Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan este primul brand de produse antiîmbătrânire din lume. De-a lungul a mai bine de patru decenii, Gerovital H3 a ajutat generații de femei să-și pună în valoare frumusețea, fiind astăzi unul dintre cele mai cunoscute branduri de cosmetice, atât pe plan local, cât și la nivel internațional.

  Reinventarea brandului indragit de milioane de femei din lumea intreaga are la baza un complex inovativ format din 3 ingrediente fundamentale (sau esentiale) ce formeaza complexul anti-age: Acidul Hialuronic, Vitamina E, Juvinity.
  Complexul anti-age are efect geriatric asupra pielii, prevenind şi atenuând semnele senescenţei tenurilor mature şi uscate, datorită următoarelor componente:
  • Acid Hialuronic, care asigură tenului matur nivelul optim de nutriţie şi hidratare, restaurând bariera hidro-lipidică de protecţie.
  • Vitamina E, care limitează stresului oxidativ, cauzat de acțiunea negativă a radicalilor liberi. Vitamina protejează acidul hialuronic, fibrele de colagen și elastina proprii pielii.
  • Juvinity, noul ingredient, supranumit și „Complexul tinereții” sau „Rezervorul de tinereţe îndelungată a pielii”, întârzie îmbătrânirea metabolică şi a nucleului celulelor și revigorează replicarea celulară.
  Premiul Nobel în fiziologie şi medicină în anul 2009 a fost obţinut pentru descoperirea modului în care cromozomii din ADN sunt protejaţi de minusculii telomeri, de a căror lungime depinde menţinerea tinereţii pielii. Juvinity este o moleculă cheie care poate întârzia declanşarea îmbătrânirii, deoarece limitează stresul oxidativ şi conserva lungimea telomerilor, prelungind astfel viaţa celulelor. Juvinity asigură respiraţia optimă a celulelor şi reactivează sinteza componenţilor majori ai dermului.

  Acestui complex anti-age îi sunt asociate şi alte principii active în funcţie de destinaţia fiecărui produs. Formulările cremelor sunt semigrase şi grase, bogate în uleiuri, ceruri şi grăsimi naturale cu mare putere de reconstrucţie celulară.

  Produsele care fac parte din gama Gerovital H3 Classic:
  Prof. Dr. Ana Aslan
  GEROVITAL H3 RETINOL
  Contine produse concepute pentru prevenirea ridurilor, dar si pentru incetinirea imbatranirii fiziologice a pielii.
  Datorita Retinolului care accelerează procesele enzimatice și diviziunea celulară, pielea devine capabilă să se autoregenereze din interior.

  Conţine Retinol condiţionat “Retinol Molecular Film”, capabil să livreze pielii Retinol pur stabil, cu penetrare crescută în profunzimea dermului.
  Incorporarea Retinolului in Filmul Molecular permite: 
  • protecţia Retinolului împotriva proceselor oxidative
  • absorbţia Retinolului în profunzimea dermului 
  • îmbunătăţeşte regenerarea celulelor
  • menţine condiţia şi funcţiile pielii 
  • previne îmbătrânirea prematură a pielii

  Gama Gerovital H3 RETINOL a fost modernizată, design-ul ambalajului s-a modificat, însă rețeta a rămas neschimbată. Un produs nou în gamă sunt Fiolele antirid cu Retinol, recomandate în asociere cu crema potrivită din această gamă.
  Produsele care fac parte din gama Gerovital H3 RETINOL: