Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Înscrie-te la Newsletter - 15% Reducere la prima comandă
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Gerovital H3 Equilibrium


  Gama Gerovital H3 Equilibrium este dedicată îngrijirii tenului în saloanele cosmetice și întreținerii acasă a tratamentelor efectuate în saloane.


  De unde au unele persoane acea strălucire fascinantă, acel ten splendid și acel ceva atât de deosebit pe care îl numim “Farmec”?
                                                                                
  Echilibrul vine din îmbinarea perfectă a interiorului (conștiința) și exteriorul (corpul) nostru, elemente care se completează și se intensifică reciproc.

  Gerovital Equilibrium dezvoltă produse cosmetice profesionale care conferă energia celulară a corpului nostru asigurând astfel coerența sistemului corp-spirit. Elaborate ținând cont de aceste rigori, produsele cosmetice din această gamă stimulează inteligența corpului restabilind totodată ordinea și armonia internă.

  Știați că?

  • Epiderma se regenerează la aproximativ 30 zile, în fiecare zi unul dintre cele 30 de straturi ale acesteia fiind sintetizat de stratul bazal.
  • Seara, crema de noapte este cel mai bine sintetizată deoarece circulația sangvină subcutanată este activată, îmbunătățind astfel activitatea celulară.
  • Pielea este organul nostru de protecție, prin urmare trebuie îngrijită. Transformările biologice la care corpul nostru este supus de-a lungul timpului se răsfrâng asupra tenului.
  • Fața are mulți mușchi, fiind astfel una dintre cele mai stresate părți ale corpului. Mușchii feței sunt solicitați și prin zâmbet, mimică, încruntări și grimase. Aceste tensiuni se acumulează odată cu trecerea timpului, ducând la formarea ridurilor și pliurilor.


  De-a lungul anilor am acumulat experiențe și cunoștințe vaste în domeniul cercetării și dezvoltării produselor de îngrijire, având o atenție deosebită cu privire la adaptarea acestora la toate tipurile de ten și la condițiile vieții moderne. Rezultatele sunt uimitoare.


  Indiferent de tipologia lui, tenul trebuie să aibă parte de o îngrijire zilnică, specifică vârstei. Frumusețea tenului este importantă pentru orice femeie, indiferent dacă aceasta are 20 de ani 30 sau peste 40. Pielea ta nu trebuie să-și arate vârsta.


  Aveți încredere în tratamentele moderne, non-invazive, de tratare a imperfecțiunilor tenului. Este important să efectuați tratamentele cosmetice specifice nevoilor tenului dumeavoastră cu ajutorul experților esteticieni.


  Pielea este oglinda emoțiilor noastre, fiecare trăire fiind expresia cutanată a EU-lui nostru interior. Pentru a ajunge la acel echilibru perfect între interiorul și exteriorul nostru, produsele cosmetice potrivite alături de atmosfera relaxantă și un profesionist în domeniu conlucrează pentru obținerea efectului maxim al tratamentului aplicat.

  Documente ataşate