Livrare gratuită în România la plata online, la comenzi de 59 de lei. | 25% EXTRA Reducere în coș la produsele de protecție solară Gerovital H3 Derma+ Sun | -30% la Fiolele Tratament pentru TEN sau PĂR | OUTLET Gerovital Plant: -30% la ultimele bucăți
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Gerovital Happiness

  Gerovital Happiness
  Gerovital Hapiness conține trei subgame dedicate diferitelor tipuri de ten:
  • Gerovital Happiness Zmeură pentru tenul normal,
  • Gerovital Happiness Afine pentru tenul mixt-gras și
  • Gerovital Happiness Caise pentru tenul uscat.
  Toate produsele au formulări ușoare, sunt lipsite de parabeni, iar parfumurile sunt hipoalergenice.
  Natura a avut întotdeauna grijă să ne ofere cele mai bune ingrediente pentru a ne menține sănătoase și frumoase. Concepută pe bază de extracte din fructe precum caise, afine și zmeură, noua linie Gerovital Happiness sunt e destinată persoanelor cu vârste de peste 16 ani, dar și femeilor mature, pentru o îngrijire de bază.
  Subgama Gerovital Happiness Caise este special concepută pentru a asigura o îngrijire optimă tenului uscat, care are nevoie de un plus de hidratare și remineralizare.

  Pe lângă de extractul de caise, produsele sunt îmbogățite cu ulei de avocado, ulei de măsline, Aquaxyl, vitamina E, toate acestea având rolul de a hrăni, a regenera și de a hidrata tenul uscat.

  DEMACHIERE

  FLUID CURĂȚARE ZILNICĂ

  Demachiantul curață pielea cu delicatețe. Extractul de Caise, bogat în minerale, vitamine și polifenoli, hrănește, hidratează și remineralizează.

  Detalii produs
  Gerovital Happiness fluid curăţare

  ÎNGRIJIRE CORP

  LOȚIUNE ÎNGRIJIRE CORP - EFECT STRĂLUCIRE

  Loțiunea de corp cu extract de Caise și ulei de Măsline, hrănește pielea în profunzime, redându-i prospețimea și strălucirea. Vitamina E contribuie la combaterea proceselor de îmbătrânire cutanată.

  Detalii produs


  CREMĂ DEODORIZANTĂ HIDRATANTĂ PICIOARE

  Crema revigorantă pentru picioare conține ingredienți activi cu acțiune dezodorizantă alături de Pantenol și extract de Caise pentru un efect hidratant de profunzime și extract de Ginger cu proprietăți decongestionante și relaxante.

  Detalii produs
  Gerovital Happiness loţiune îngrijire corp caise

  ÎNGRIJIRE TEN

  CREMĂ HIDRATANTĂ HRĂNITOARE

  Crema conține ulei de Avocado, bogat în nutrienți, antioxidanți, lecitină și minerale, fiind un bun regenerant și hidratant al pielii. Efectul regenerant, hrănitor, este potențat prin asocierea extractului de Caise, iar efectul hidratant prin asocierea Aquaxylului.

  Detalii produs
  Gerovital Happiness cremă hidratantă hrănitoare

  CREMĂ CC MEDIU

  Gerovital cremă “Color Control”(CC) este noua generație de creme BB ce conferă tenului un aspect perfect natural, într-o singură formulă, prin combinarea ingredientelor active eficiente cu pigmenți naturali.

  Detalii produs


  MASCĂ GOMAJ

  Masca conține ulei de Avocado, vitamina E și extract de Caise, principii active cu efecte regenerante și hrănitoare. Granulele din sâmburi de caisă asigură o exfoliere delicată.

  Detalii produs
  Gerovital Happiness cremă CC caise