Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Coş cumpărături
0 Produse
0
Nu ai nici un produs în coş.
Foloseşte Testul Farmec
sau intră în Lista de produse
SUGESTII

Gerovital Happiness

Gerovital Happiness
Gerovital Hapiness conține trei subgame dedicate diferitelor tipuri de ten:
  • Gerovital Happiness Zmeură pentru tenul normal,
  • Gerovital Happiness Afine pentru tenul mixt-gras și
  • Gerovital Happiness Caise pentru tenul uscat.
Toate produsele au formulări ușoare, sunt lipsite de parabeni, iar parfumurile sunt hipoalergenice.
Natura a avut întotdeauna grijă să ne ofere cele mai bune ingrediente pentru a ne menține sănătoase și frumoase. Concepută pe bază de extracte din fructe precum caise, afine și zmeură, noua linie Gerovital Happiness sunt e destinată persoanelor cu vârste de peste 16 ani, dar și femeilor mature, pentru o îngrijire de bază.
Produsele îmbogățite cu extract de zmeură sunt indicate pentru îngrijirea tenului normal, care are nevoie hidratare pe tot parcurul zilei.

Alături de extractul de zmeură, produsele din această subgamă conțin Aquaxyl, vitamina E, Lipomoist și ulei de măsline, care îmbunătățește funcția de barieră a pielii, revigorează tenul și au un efect protector antioxidativ.

DEMACHIERE

CREMĂ GEL CURĂȚARE FAȚĂ

Demachiantul curăță pielea cu delicatețe, iar extractul de Zmeură, bogat în flavonoizi, zaharuri și vitamina C, hidratează și revigorează. Tenul rămâne curat și catifelat.

Detalii produs
Gerovital Happiness cremă gel

ÎNGRIJIRE CORP

SCRUB PENTRU PICIOARE

Granulele exfoliante îndepărtează eficient stratul de celule moarte de la suprafața pielii, iar extractul de Zmeură hidratează și revigorează. Pielea piciorului rămâne netedă și catifelată.

Detalii produs


LOȚIUNE HIDRATANTĂ DE CORP

Loțiunea de corp conține ulei de Măsline și extract de Zmeură ce contribuie la menținerea integrității structurale și a unui grad optim de hidratare al pielii.Vitamina E combate procesele de îmbătrânire cutanată. Conține particule minerale pentru un efect de strălucire.

Detalii produs
Gerovital Happiness scrub pentru picioare

ÎNGRIJIRE TEN

CREMĂ HIDRATANTĂ RĂCORITOARE

Crema contine Lipomoist, Aquaxyl și extract de Zmeură, bogat în flavonoizi, zaharuri și vitamina C. Acest coctail de principii active reface rezervele hidrice ale dermului și diminuează pierderile de apă transepidermale având un efect hidratant de excepție, cu acțiune imediată și de durată.

Detalii produs
Gerovital Happiness cremă hidratantă zmeură

CREMĂ CC DESCHIS

Gerovital cremă “Color Control”(CC) este noua generație de creme BB, ce conferă tenului un aspect perfect natural, într-o singură formulă, prin combinarea ingredientelor active eficiente cu pigmenți naturali.

Detalii produs


MASCĂ HIDRATANTĂ RĂCORITOARE

Masca conține extract de Zmeură și Aquaxyl cu efect hidratant echilibrant și Vitamina E cu efect protector antioxidativ.

Detalii produs
Gerovital Happiness cremă CC