50% REDUCERE la FIOLE ANTIMĂTREAȚĂ, ultimele bucăți | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Gerovital Happiness

  Gerovital Happiness
  Gerovital Hapiness conține trei subgame dedicate diferitelor tipuri de ten:
  • Gerovital Happiness Zmeură pentru tenul normal,
  • Gerovital Happiness Afine pentru tenul mixt-gras și
  • Gerovital Happiness Caise pentru tenul uscat.
  Toate produsele au formulări ușoare, sunt lipsite de parabeni, iar parfumurile sunt hipoalergenice.
  Natura a avut întotdeauna grijă să ne ofere cele mai bune ingrediente pentru a ne menține sănătoase și frumoase. Concepută pe bază de extracte din fructe precum caise, afine și zmeură, noua linie Gerovital Happiness sunt e destinată persoanelor cu vârste de peste 16 ani, dar și femeilor mature, pentru o îngrijire de bază.
  Produsele îmbogățite cu extract de zmeură sunt indicate pentru îngrijirea tenului normal, care are nevoie hidratare pe tot parcurul zilei.

  Alături de extractul de zmeură, produsele din această subgamă conțin Aquaxyl, vitamina E, Lipomoist și ulei de măsline, care îmbunătățește funcția de barieră a pielii, revigorează tenul și au un efect protector antioxidativ.

  DEMACHIERE

  CREMĂ GEL CURĂȚARE FAȚĂ

  Demachiantul curăță pielea cu delicatețe, iar extractul de Zmeură, bogat în flavonoizi, zaharuri și vitamina C, hidratează și revigorează. Tenul rămâne curat și catifelat.

  Detalii produs
  Gerovital Happiness cremă gel

  ÎNGRIJIRE CORP

  SCRUB PENTRU PICIOARE

  Granulele exfoliante îndepărtează eficient stratul de celule moarte de la suprafața pielii, iar extractul de Zmeură hidratează și revigorează. Pielea piciorului rămâne netedă și catifelată.

  Detalii produs


  LOȚIUNE HIDRATANTĂ DE CORP

  Loțiunea de corp conține ulei de Măsline și extract de Zmeură ce contribuie la menținerea integrității structurale și a unui grad optim de hidratare al pielii.Vitamina E combate procesele de îmbătrânire cutanată. Conține particule minerale pentru un efect de strălucire.

  Detalii produs
  Gerovital Happiness scrub pentru picioare

  ÎNGRIJIRE TEN

  CREMĂ HIDRATANTĂ RĂCORITOARE

  Crema contine Lipomoist, Aquaxyl și extract de Zmeură, bogat în flavonoizi, zaharuri și vitamina C. Acest coctail de principii active reface rezervele hidrice ale dermului și diminuează pierderile de apă transepidermale având un efect hidratant de excepție, cu acțiune imediată și de durată.

  Detalii produs
  Gerovital Happiness cremă hidratantă zmeură

  CREMĂ CC DESCHIS

  Gerovital cremă “Color Control”(CC) este noua generație de creme BB, ce conferă tenului un aspect perfect natural, într-o singură formulă, prin combinarea ingredientelor active eficiente cu pigmenți naturali.

  Detalii produs


  MASCĂ HIDRATANTĂ RĂCORITOARE

  Masca conține extract de Zmeură și Aquaxyl cu efect hidratant echilibrant și Vitamina E cu efect protector antioxidativ.

  Detalii produs
  Gerovital Happiness cremă CC