Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Creion Dermatograf Negru, Gri sau Vișiniu cu 50% REDUCERE 
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Gerovital Plant

  Gerovital Plant 2016

  Româncele sunt frumoase! Și nimeni nu e mai mândru și nu le iubește mai mult decât noi..noi cei care le vedem zi de zi, le știm bucuriile și le cunoaștem fiecare expresie.

  Gerovital este prima alegere a femeilor din România atunci când își achiziționează un produs de îngrijire a feței.

  Povestea gamei Gerovital Plant începe din anul 1985. Inovația stă la baza longevității gamei Gerovital Plant, produsele și principiile active ținând pasul cu ultimele descoperiri în industria cosmetică.

  Gerovital Plant 2016

  Gerovital Plant

  Anul 2016 vine cu o nouă gamă de produse Gerovital Plant, în care ingredientul de bază pe care l-am ales este uleiul organic din Floare de Mac.

  Uleiul organic din flori de Mac are avantajul de a proteja tenul și pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice, dezvoltă anumite sensibilității ale pielii, iar Uleiul din flori de Mac are efect calmant și de protecție al pielii.

  Este ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate şi expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritarea, apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii.

  Produsele sunt destinate persoanelor cu vârstă peste 25 de ani și se bazează pe principii active naturale ce asigură o bună toleranță și compatibilitate cu pielea.
  Produsele sunt hipoalergenice fără parabeni sau conservanți.
  Principiile active sunt de fapt compușii care acționează asupra pielii, ei sunt responsabili de efectul produsului (hidratant, antirid, nutritiv etc).
  Gerovital Plant 2016 maci

  Ulei Organic de Floare de Mac este obţinut din petalele de Papaver rhoeas, plantă provenită din culturi organice, fără pesticide, ierbicide sau fertilizatori minerali. Compușii beneficii ai plantei sunt puternici antioxidanți care protejează celulele pielii de stresul oxidativ, prin acțiune antiradicalică, de inhibare, activare, sau protejare a enzimelor specifice din corp și prin conservarea conținutului de antioxidanți proprii organismului. Totodată sunt substanțe antioxidante, antiradicalice și antiinflamatoare. Aplicate pe suprafața dermului, îmbunătățesc funcția de barieră a pielii.

  Ulei natural Inca Omega și Ceara de albine

  Ulei natural Inca Omega și Ceara de albine restabilesc bariera hidro-lipidică a pielii, previn procesele de îmbătrânire prematură a acesteia datorate radicalilor liberi, cresc elasticitatea, supleţea şi gradul de hidratare al pielii.
  Uleiurile naturale: Jojoba, Squalan, Avocado, Soia hrănesc, regenerează, protejează, menţin integritatea funcţiei de barieră a pielii.

  Vitaminele A şi E sunt doi antioxidanţi puternici ce asigură un plus de protecţie fibrelor de colagen şi elastină, păstrându-se integritatea structurală a acestora, deci implicit diminuarea ridurilor şi prevenirea apariţiei lor.

  Vitaminele A şi E

  Ceramidyl-Omega este un ingredient activ complet, de origine vegetală, un amestec original de acizi graşi esenţiali (omega 3, omega 6 şi omega 9) şi glico-ceramide pure. Acesta îmbunătăţeşte procesele de restructurare epidermică, reface funcţia de barieră a pielii şi implicit capacitatea acesteia de a reţine apa. Pielea este mai hidratată, cu capacitate crescută de apărare la agresiunea zilnică a factorilor de mediu, mai elastică şi mai tonică.

  Aquaxyl este un ingredient hidratant de excepţie, un amestec de glucozide de origine naturală şi vegetală, fără conservanţi, fără alergeni şi GMO free. Optimizează rezervele dermale de apă prin creşterea conţinutului de glicozaminoglicani (acid hialuronic şi condroitin sulfat), principalele substanţe rezervor care captează apa în piele.