Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Creion Dermatograf Gri sau Vișiniu cu 50% REDUCERE 
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate

  Informaţii utile

  Expunerea la soare în sarcină: sfaturi și pericole

  Categoria: Despre corp

  Una dintre îngrijorările pe care le au femeile pe perioada sarcinii este legată de condițiile în care acestea se pot expune la soare. Există studii recente care au dovedit că ultravioletele distrug rezervele de acid folic, atât de importante pentru dezvoltarea fătului în primele trei luni în pântecele mamei. Totuși, soarele favorizează sinteza de vitamina D și, nu de puține ori, ne îmbunătățește starea de spirit, fiind un remediu excelent pentru depresia în sarcină.
  În continuare oferim o serie de recomandări și contraindicații despre expunerea la soare a femeilor însărcinate și prezentăm pericolele nerespectării acestora.


  Citește mai mult

  Cum scăpăm de pielea ternă

  Categoria: Despre ten

  Pielea ta este deshidratată, îmbătrânită și obosită? Acestea sunt primele semnale că ea și-a pierdut fermitatea și că a devenit ternă. Poți observa aceste semne mai ales primăvara și toamna - adică în perioadele cu temperaturi de tranziție - care afectează sănătatea și aspectul pielii nostre, aceasta fiind cel mai expus organ.
  Citește mai mult

  Radicalii liberi: ce sunt și ce efecte au

  Categoria: Despre ten

  Radicalii liberi au devenit un subiect foarte disputat în industria frumuseții, mai ales în contextul în care societatea din zilele noastre pune tot mai mult accent pe imagine. Despre aceștia se spune, deseori, că sunt adevărați inamici ai tinereții, ei având o serie de efecte negative asupra pielii noastre. Ridurile, pielea ternă și uscată și hiperpimentarea sunt o consecință a impactului pe care îl au radicalii liberi pentru pielea noastră.
  Citește mai mult

  Stresul oxidativ - ce reprezintă, cum ne afectează și cum poate fi combătut

  Categoria: Despre ten

  Ai auzit, poate, de stresul oxidativ și de efectele nocive pe care le are acesta asupra corpului nostru, în special asupra sănătății pielii. Fără îndoială, stresul oxidativ este un inamic al frumuseții noastre, motiv pentru care trebuie să înțelegem foarte bine care sunt factorii săi declanșatori și cum îi putem evita.
  Citește mai mult

  Îmbătrânirea celulară: Ce reprezintă și cum ne afectează

  Categoria: Despre ten

  Îmbătrânirea este un proces biologic firesc, care determină anumite modificări la nivelul celulelor din corpul nostru. Deși primele semne de îmbătrânire ar trebui să apară la vârste mai înaintate, acest fenomen poate avea loc și prematur, din cauza factorilor genetici și a carențelor din stilul de viață al fiecăruia. Pentru a preveni îmbătrânirea celulară este important să înțelegem cum are loc aceasta.
  Citește mai mult

  Cum alegi dezinfectantul potrivit pentru nevoile tale

  Categoria: Despre corp

  În martie 2020, Farmec S.A. a început producția de igienizante pentru mâini și a demarat procedurile pentru avizarea produselor dezinfectante în perioada stării de urgență - prima linie de biocide a companiei. 
  Citește mai mult

  Manichiura clasică, pas cu pas - cum să îți faci unghiile acasă

  Categoria: Despre corp

  Manichiura este cartea de vizită a oricărei femei. În plus, aspectul unghiilor este, de multe ori, un indiciu despre sănătatea lor. Indiferent dacă obișnuiești să mergi la salon sau dacă îți îngrijești unghiile acasă, o manichiură clasică este întotdeauna o alegere perfectă.
  Citește mai mult

  Spălarea părului ca la salon: 5 sfaturi

  Categoria: Despre păr

  Spălarea corectă a părului este esențială pentru sănătatea și frumusețea acestuia. În îngrijirea podoabei capilare produsele potrivite și sfaturile profesioniștilor în hair styling sunt un real ajutor atunci când nu poți ajunge la salon. Temperatura apei, tehnica folosită sau modul în care clătești părul sunt doar câteva dintre aspectele care îți garantează o coafură impecabilă.
  Citește mai mult

  Exfolierea picioarelor ca la salon: sfaturi pentru acasă

  Categoria: Despre corp

  Odată cu sezonul cald, picioarele noastre necesită o atenție specială. Având în vedere că ne alegem vestimentația în acord cu temperaturile crescute și că picioarele devin mai expuse, este esențial ca ele să fie îngrijite corespunzător.
  Citește mai mult

  Ghid complet pentru epilare acasă

  Categoria: Despre corp

  Îndepărtarea părului nedorit nu mai este o preocupare specifică femeilor, ci și bărbații vor să scape de firele inestetice din diverse zone ale corpului. Deși putem apela la serviciile saloanelor de cosmetică, majoritatea dintre noi alegem să ne ocupăm de acest ritual de înfrumusețare acasă.
  Citește mai mult
  Despre ten Despre păr Despre corp