Livrare gratuită în România la plata online, la comenzi de 59 de lei. | OUTLET Gerovital Plant: Între -30% și -50% la ultimele bucăți.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate

  Informaţii utile

  Tipurile de păr și sfaturi de utilizare a produselor tratament

  Categoria: Despre păr

  Produsele specializate pentru îngrijirea părului nu au fost create pur şi simplu pentru diversitate, ci pentru că nevoile părului sunt diferite în funcţie de fiecare tip: păr normal, gras sau uscat. Pentru că femeia zilelor noastre are un stil de viaţă activ şi solicitant, care lasă urme, nevoile părului sunt din ce în ce mai complexe, iar tipologia părului nu mai este “bătută în cuie”. De la o alimentaţie nesănătoasă, la poluare sau produsele de styling folosite prea des, există numeroşi factori care pot afecta calitatea firului de păr şi pot duce la tipuri mixte: părul gras devine şi uscat, de exemplu.
  Citește mai mult

  Informaţii de bază în îngrijirea pielii capului şi a părului

  Categoria: Despre păr

  Igiena scalpului se face, în general, după aceleaşi principii ca şi în cazul celorlate părţi ale pielii, ţinându-se seama însă de particularităţile anatomo-fiziologice ale acestei regiuni. Glandele sebacee aflate la baza fiecărui fir de păr secretă sebum care se repartizează uniform pe scalp.
  Citește mai mult

  Al treilea pas spre un ten sănătos

  Categoria: Despre ten

  Slaba hidratare a tenului determină modificări ale structurii lui. Pielea conţine 70% apă deci apa reprezintă două treimi din greutatea corpului şi are o importanţă deosebită pentru procesele fizice şi chimice ce au loc în organism, conferind tonicitate şi elasticitate pielii.
  Citește mai mult

  Al doilea pas spre un ten sănătos

  Categoria: Despre ten

  Riduri fine, acnee, celule moarte, piele lipsită de strălucire...va sună cunoscut? Exfolierea pielii, o dată pe săptămână, este mană cerească pentru cele care îşi doresc o piele curată şi catifelată; eliminarea celulelor moarte de la suprafaţa pielii ajută la pătrunderea substanţelor active din creme în profunzimea epidermei, în caz contrar acestea acţionează ca o barieră în fata acţiunii produselor pe care le folosim zi de zi în îngrijirea tenului.
  Citește mai mult

  Primul pas spre un ten sănătos

  Categoria: Despre ten

  Demachierea, mai întâi de toate. De ce? Deoarece o dată realizată demachierea, porii sunt eliberați iar efectele binefăcătoare ale cremelor sau măștilor vor fi sporite.
  Citește mai mult

  Diferenţa dintre Crema antirid şi Crema anti-age

  Categoria: Despre ten

  La 20 de ani - tenul este întins şi catifelat.
  La 30 de ani - ţesuturile au tendinţa de a nu mai reţine apă şi se deshidratează.
  La 40 de ani - tenul are tendinţa să se usuce şi să-şi piardă din tonicitate.
  La 60 de ani - ovalul feţei îşi pierde conturul, pentru că fibrele de colagen şi elastina se subţiază.
  Citește mai mult

  Argila, pământul care vindecă

  Categoria: Despre ten

  Virtuțile miraculoase ale argilei sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri. În Egiptul Antic femeile foloseau măștile cu argilă pentru a-și păstra frumusețea pielii. Grecii și romanii cunoșteau de asemenea proprietățile antitoxice, antiseptice, antiparazitare, de remineralizare și regenerare ale argilei.
  Citește mai mult

  Îmbătrânirea

  Categoria: Despre ten

  Ce este îmbătrânirea? Cine determină îmbătrânirea?
  Citește mai mult
  Despre ten Despre păr Despre corp