Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate

  Informaţii utile

  Gama Gerovital H3 Evolution se îmbogățește. Fiole cu acid hialuronic!

  Categoria: Despre ten

  Pentru a răspunde nevoilor de întreținere a tenului care dă primele semne de îmbătrânire, sau care se confruntă deja cu riduri mai profunde, Farmec a creat Fiolelele cu Acid Hialuronic, un nou produs care vine în completarea gamei Gerovital H3 Evolution.
  Citește mai mult

  Hidratarea, condiție esențială pentru o piele sănătoasă

  Categoria: Despre ten

  Datorită temperaturilor ridicate, hidratarea este pe locul întâi în ceea ce privește îngrjirea pe timpul verii. Căldura excesivă face ca organismul nostru să elimine o cantitate mai mare de apă prin transpiraţie, expunerea la soare favorizând uscarea şi îmbătrânirea prematură a pielii.
  Citește mai mult

  O scurtă lecţie despre ingrediente

  Categoria: Despre ten

  Lansarea pe piaţa românească a unui produs cosmetic se realizează conform legislaţiei cosmetice în vigoare, legislaţie care respectă întru totul legislaţia cosmetică europeană – Cosmetics Directive 76/768/ECC.
  Citește mai mult

  Extractul de Floare de colţ din Gerovital Plant

  Lansarea gamei fără conservanţi Gerovital Plant i-a făcut pe mulţi să se întoarcă la lecţiile de geografie şi să se întrebe: floarea de colţ nu este o plantă protejată în ţara noastră? Cum ar putea ea să facă parte din formula unui produs cosmetic?
  Citește mai mult

  Ingredientele din noua gamă Gerovital Plant

  Gama Gerovital Plant. Formulă nouă fără conservanţi! Gama Gerovital Plant  este bazată pe principii active naturale care asigură o bună toleranţă şi compatibilitate cu pielea. Este o noua gamă de întreţinere completă (faţă, corp, păr) dedicată femeilor cu vârsta între 20 şi 45 de ani.
  Citește mai mult

  Ten hidratat ziua şi regenerat noaptea

  Categoria: Despre ten

  Probabil că de multe ori, în faţa raftului de cosmetice, aţi fost puse în dificultatea de a alege între o cremă hidratantă şi una nutritivă. Produsele par asemănătoare, însă cele două creme nu se exclud una pe cealaltă. Ambele sunt indicate pentru o utilizare zilnică, fiind produse de întreţinere.
  Citește mai mult

  Tipurile de păr și sfaturi de utilizare a produselor tratament

  Categoria: Despre păr

  Produsele specializate pentru îngrijirea părului nu au fost create pur şi simplu pentru diversitate, ci pentru că nevoile părului sunt diferite în funcţie de fiecare tip: păr normal, gras sau uscat. Pentru că femeia zilelor noastre are un stil de viaţă activ şi solicitant, care lasă urme, nevoile părului sunt din ce în ce mai complexe, iar tipologia părului nu mai este “bătută în cuie”. De la o alimentaţie nesănătoasă, la poluare sau produsele de styling folosite prea des, există numeroşi factori care pot afecta calitatea firului de păr şi pot duce la tipuri mixte: părul gras devine şi uscat, de exemplu.
  Citește mai mult

  Informaţii de bază în îngrijirea pielii capului şi a părului

  Categoria: Despre păr

  Igiena scalpului se face, în general, după aceleaşi principii ca şi în cazul celorlate părţi ale pielii, ţinându-se seama însă de particularităţile anatomo-fiziologice ale acestei regiuni. Glandele sebacee aflate la baza fiecărui fir de păr secretă sebum care se repartizează uniform pe scalp.
  Citește mai mult

  Primul pas spre un ten sănătos

  Categoria: Despre ten

  Demachierea, mai întâi de toate. De ce? Deoarece o dată realizată demachierea, porii sunt eliberați iar efectele binefăcătoare ale cremelor sau măștilor vor fi sporite.
  Citește mai mult

  Diferenţa dintre Crema antirid şi Crema anti-age

  Categoria: Despre ten

  La 20 de ani - tenul este întins şi catifelat.
  La 30 de ani - ţesuturile au tendinţa de a nu mai reţine apă şi se deshidratează.
  La 40 de ani - tenul are tendinţa să se usuce şi să-şi piardă din tonicitate.
  La 60 de ani - ovalul feţei îşi pierde conturul, pentru că fibrele de colagen şi elastina se subţiază.
  Citește mai mult
  Despre ten Despre păr Despre corp