Livrare gratuită în România la plata online, la comenzi de 59 de lei. | Descoperă gama de produse profesionale Gerovital H3 Equilibrium.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Informaţii utile

  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate
  Informaţii utile

  Lectura de duminică: Soluții eficiente pentru oprirea căderii și regenerarea părului

  Categoria: Despre păr

  Toamna când părul se regenerează, se pierd de 2-3 ori mai multe fire de păr. Părul cade atunci când rădăcina este slăbită, când foliculii capilari nu mai primesc oxigen sau nutrienții necesari. În plus, stilul de viață alert și factorii distructivi externi la care părul este expus zilnic, au ca efect diminuarea cantității de keratină.
  Citește mai mult

  Încredere masculină cu Gerovital H3 Men

  Categoria: Despre ten

  Știm că pielea, scalpul și părul bărbaților au alte particularități fiziologice decât ale femeilor, iar procesele metabolice și hormonale sunt diferite.
  Citește mai mult

  Îngrijire profesională la tine acasă cu Activatorul Antirid Gerovital H3 Derma+

  Categoria: Despre ten

  De-a lungul timpului, diverși factori de mediu își pun amprenta asupra tenului și a pielii noastre. Ridurile, tenul uscat și lipsit de prospețime, dar și multe alte probleme dermatologice ale feței, sunt cauzate de acțiunea radiațiilor ultraviolete, poluare, stres, schimbări bruște de temperatură
  Citește mai mult

  Lectura de dumincă: Măștile și exfolianții esențiali în rutina de îngrijire a tenului pe timp de vară

  Categoria: Despre ten

  În sezonul cald pielea transpiră, porii sunt încărcați de factorii de stres urban (poluare, praf, etc) și de produsele de machiaj, iar acest lucru favorizează apariția iritațiilor, ridurilor, a coșurilor, punctelor negre. Ajută-ți tenul șă-și recapete suplețea și sănătatea. Aplică cel puțin o dată pe săptămână o mască cosmetică sau un exfoliant potrivit pentru tipul tău de ten și nevoilor sale.
  Citește mai mult

  Rutina de îngrijire a tenului sensibil

  Categoria: Despre ten

  Un ten sensibil este mai mult o condiție a pielii decât un tip de ten în sine. Orice tip de ten poate deveni sensibil. Tenul sensibil are particularitatea de a reacționa rapid și mai puternic decât o piele normală. Este foarte important faptul că un produs care se adresează tenului sensibil se potrivește oricărui tip de ten.
  Citește mai mult

  Identificarea corectă a tipului de ten

  Categoria: Despre ten

  Pentru o îngrijire corectă a feței este important să ne cunoaștem tipul de ten. Folosind produse de îngrijire potrivite tenului nostru îi putem îmbunătăți starea de sănătate și prelungi aspectul tânăr cât mai mult timp.


   
  Citește mai mult

  Redefinește-ți tinerețea folosind cremele Gerovital H3 Evolution

  Categoria: Despre ten

  Gama Gerovital H3 Evolution este special creată pentru a încetini mecanismele de îmbătrânire a pielii şi pentru a le contracara efectele pe termen lung.
  Citește mai mult

  Igiena casei în viața de zi cu zi cu Nufăr și Triumf

  Categoria: Despre corp

  Curățenia are un efect benefic asupra sănătății noastre prin combaterea răspândirii multor tipuri de contaminanți, agenți infecțioși și alergeni. Practicile adecvate de curățare (spălarea mâinilor, curățarea suprafețelor) pot ajuta la prevenirea contaminării. Igiena joacă un rol vital alături de medicină, știință și salubritate în menținerea sănătății și controlul bolilor infecțioase.
  Citește mai mult

  Cum tratăm acneea cu Gerovital Stop Acnee

  Categoria: Despre ten

  Gama de îngrijire Gerovital Stop Acnee a fost special concepută pentru tenul cu imperfecţiuni și reprezintă primul pas către o piele sănătoasă şi un chip luminos. Având produse cu eficacitate antiacneică demonstrată clinic, gama Gerovital Stop Acnee este tratamentul recomandat de specialiștii Gerovital pentru îngrijirea tenului acneic și sunt foarte bine tolerate de pielea grasă sau pielea cu tendință grasă și predispusă la acnee.
  • Forme de acnee și simptome
  • Diferențele dintre noua și vechea gamă Stop Acnee
  Citește mai mult
  Despre ten Despre păr Despre corp