50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten Despre păr

  3 măști tratament pentru păr și sfaturi pentru o îngrijire corectă

  Sănătatea părului nostru poate fi afectată atât de factori externi, dar și de factori interni. Utilizarea zilnică a instrumentelor de styling, vopsirea frecventă, îngrijirea neadcvată, dar și stresul sau alimentația necorespunzătoare își pot pune amprenta asupra aspectului și sănătății părului.

  Pentru a-ți ajuta părul să crească sănătos și frumos, aplică la sfârșit de săptămână o mască cu proprietăți de regenerare, de hidratare sau hrănire.

  Mască pentru părul degradat, uscat, fragil
  Coafarea zilnică, produsele de styling, vopsirea frecventă, sunt factori agresivi ce deteriorează și usucă firul de păr. În plus, temperaturile extreme din lunile de ger, vânt, umezeală, atacă keratina din structura părului, iar rezultatul este un păr cu aspect tern, subțire, predispus la rupere și încâlcire.

  În astfel de condiții, părul are nevoie de îngrijire intensivă. Poți suplimenta aportul de keratină cu Masca intensiv regenerantă cu petroelum și keratină lichidă de la Gerovital Tratament Expert.
  Masca este îmbogățită cu principii active cu proprietăți de reparare, de hidratare și de hrănire a rădăcinii și firului de păr pe toată lungimea sa.

  Sfat: Periatul părului activează circulaţia la nivelul scalpului realizându-se astfel o mai intensă hrănire a părului. Îți recomandăm să eviți periile rigide, alege o perie flexibilă, din nylon de exemplu.

  Mască de păr pentru protecția culorii
  Dacă obișnuiești să-ți vopsești părul des, Masca protecție păr vopsit Gerovital Tratament Expert te va ajuta să menții culoarea proaspătă și intensă mai mult timp. Masca conține ingrediente antioxidante și filtre UV ce previn decolorarea, și un complex de keratină și vitamina E ce hidratează și hrănesc firul de păr.

  Sfat: Pentru a evita decoloarea părului vopsit în timpul spălării îți recomandăm să eviți apa fierbinte. Încearcă să te obișnuiești cu apa puțin călduță.

  Mască pentru părul lipsit de elasticitate, aspru, deteriorat
  Părul aspru, lipsit de elasticitate și strălucire are nevoie de o mască intensiv hidratantă și hrănitoare, care să îi redea strălucirea și aspectul mătăsos.
  Masca Argan Plus înglobează beneficiile uleiului de argan, ale uleiului de măsline și ale vitaminelor A, E și B5. Uleiul de măsline conține o cantitate mare de acizi grași (omega-3 şi omega-6), antioxidanți, vitamine și minerale ce hrănesc pielea scalpului și tonifică firul de păr.

  Sfat: Alimentația joacă de asemenea un rol important pentru un păr frumos și un scalp sănătos. Sfatul nostru este să beți zilnic cât mai multa apă şi să adăugați în dietă ulei de pește, legume verzi, nuci, produse ce au un aport la creșterea sănătoasă a firului de păr.


  Înapoi la categorie

  Primeşti pe email informaţii utile. Abonează-te la newsletter.

  Despre corp