Meniu companie

3 situații în care poți folosi Apa micelară cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution

 Apa micelară cu Acid Hialuronic este soluţia rapidă şi eficientă de curățare pentru toate tipurile de ten. Îți prezentăm mai jos 3 situații în care Apa micelară de la Gerovital te va ajuta să-ți menții tenul într-o stare sănătoasă.

1. Îndepărtează machiajul

Îți place să îți provoci creativitatea în fiecare zi cu machiaje care îți pun în evidență trăsăturile? În acest caz îți dorești ca îndepărtarea machiajului să nu fie un chin. Apa micelară cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution este soluția potrivită pentru nevoile tale. Formula sa fără alcool, curăță eficient machiajul, fără a irita ochii.
Începe prin a demachia, cu mișcări delicate și circulare, mai întâi ochii și apoi restul feței. Pentru a îndepărta machiajul ochilor apasă pentru câteva secunde discheta demachiantă pe ochii închiși și apoi șterge cu mișcări ușoare. Nu uita și de gât și decolteu!

2. Curață și catifelează tenul uscat

Principalul minus al tenului uscat este hidratarea redusă. Apa dură, săpunul și produsele de curățare agresive sunt factori care influențează starea de bine a pielii. Apa micelară cu Acid Hialuronic curață și împrospătează tenul uscat, Datorită acidului hialuronic din compoziție, pielea rămâne hidratată și catifelată, fără acea senzație de strângere a pielii.

3. Împrospătează-ți tenul după o zi încărcată


Ambalajul practic prevăzut cu pulverizator este ideal pentru a-ți împrospăta tenul după orele de sală sau în pauzele din timpul serviciului. Deoarece absoarbe eficient sebumul, cu Apa micelară cu Acid Hialuronic poți ține sub control aspectul lucios de peste zi dat de excesul de sebum. Pentru că nu necesită clătire, Apa micelară cu Acid Hialuronic își va găsi ușor loc la tine în geantă sau în sertar, lângă crema de mâini preferată.

Inapoi la lista de articole

Cuprins