Livrare gratuită în România la plata online, la comenzi de 59 de lei. | Descoperă gama de produse profesionale Gerovital H3 Equilibrium.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Informaţii utile

  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate
  Informaţii utile

  Cadoul perfect pentru EA

  Luna decembrie este de departe una dintre cele mai îndrăgite perioade din an, cu multe momente frumoase petrecute alături de familie și cadouri sub brad.
  Citește mai mult

  Tenul tău are nevoie de produsele potrivite

  Categoria: Despre ten

  Tenul tău are caracteristici care îl definesc și care te ajută să identifici care sunt produsele cosmetice potrivite pentru tine. Este foarte important să ții cont de aceste aspecte pentru a putea alege acele produse care te ajută să corectezi imperfecțiunile și îți pun în valoare calitățile naturale.
  Citește mai mult

  Povestea Anei Aslan, femeia care a învins bătrâneţea

  Categoria: Despre ten

  Gerovital H3 este unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti, alături de numele Anei Aslan, cea de la care porneşte povestea Gerovitalului şi care a înfiinţat primul institut de geriatrie din lume. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a recomandat ulterior modul de organizare a institutului pentru toate institutele similare, din întreaga lume.
  Citește mai mult

  Vrei să scapi de părul inestetic repede și pentru mai mult timp?

  Categoria: Despre corp

  De acord, vremea este încă plină de surprize. Majoritatea zilelor încep într-un fel și se încheie cu totul altfel: soarele de dimineață poate să dispară brusc până la amiază, lâsând loc vremii răcoroase și mohorâte.
  Citește mai mult

  Top 5 produse necesare în poșetă!

  Indiferent dacă mergi la școală, la sală, la club sau pur și simplu la o întâlnire cu prietenii, sunt câteva produse care nu trebuie să îți lipsească din poșetă. De ce? Pentru că nu vrei ca buzele tale să arate urcate și crăpate, pentru că vrei să miroși bine, deoarece nu vrei ca un coș apărut pe neașteptate să îți strice ziua și cu siguranță nu ai dori ca atunci când faci cunoștință cu o persoană, mâinile tale să fie lipicioase sau aspre.
  Așadar, iată care sunt TOP 5 produse care nu ar trebui să lipsească niciodată din poșetă:
  Citește mai mult

  Cum ne ajutăm organismul să fie cât mai fericit?

  Deși, de obicei, organismul nostru îndură cu stoicism micile excese de dulciuri și mâncăruri sățioase sau perioadele mai stresante, el este foarte încântat ori de câte ori ne aducem aminte că are nevoie de puțină atenție din partea noastră.
  Citește mai mult

  Ce preferă părul tău: gerul sau peste 40 de grade Celsius?

  Categoria: Despre păr

  Răspunsul este, desigur, niciuna dintre cele două. Şi, cu toate acestea, el se confruntă adesea cu temperaturi care îi pun serios la încercare puterea de a se menţine în cea mai bună formă. Până nu demult, razele soarelui topeau tot ce îndrăznea să îi ţină piept în toiul zilei. Aşadar, dacă a fost nevoie să rezolvaţi diferite treburi în jurul orei prânzului în lunile de vară, cu siguranţă ştiţi despre ce este vorba.
  Citește mai mult

  Ce facem când avem părul degradat şi ne cade?

  Categoria: Despre păr

  Un păr frumos, sănătos şi bine îngrijit va atrage mereu priviri admirative. Din păcate, de cele mai multe ori, toamna şi primăvara, podoaba noastră capilară se confruntă cu tot felul de probleme, de la degradarea cauzată de temperaturile extreme de peste vară şi iarnă, la un aspect tern şi fără strălucire. Mai mult decât atât, poluarea, radiaţiile UV şi componentele chimice din anumite produse pot cauza şi căderea părului.
  Citește mai mult

  Vrei să afli un truc perfect pentru o piele catifelată tot timpul?

  Categoria: Despre corp

  Ca de obicei, toamna ne oferă un spectacol minunat: zile cu raze de soare blânde, frunze care sunt purtate melancolic de adieri uşoare de vânt, nuanţe de verde, galben şi arămiu care se îmbină perfect, de ţi-e mai mare dragul să le priveşti. Iar dacă ne facem timp pentru o escapadă la munte, peisajul ne taie cu adevărat respiraţia.
  Citește mai mult

  Tu ai nevoie de un antiperspirant pe care te poţi baza?

  Categoria: Despre corp

  Fiecare zi este o provocare și ne aduce în situaţii dintre cele mai variate. Întalnirile cu cel/cea care ne-a furat inima, îndemnuri neaşteptate de tipul „Scoateţi o coală de hârtie!”, venite din partea profesorilor, ora de sport sau orice altă activitate care presupune efort fizic sau emoţii puternice pot determina anumite reacţii ale corpului.
  Citește mai mult
  Despre ten Despre păr Despre corp