Meniu companie

5 măști de față pentru orice tip de ten

Poluarea, praful, fumul de țigară, machiajul sunt factori ce încarcă pielea și îi încetinesc procesul natural de regenerare. Aplică la sfârșit de săptămână o mască cosmetică potrivită și ajută-ți tenul să strălucească de sănătate.
Alege masca de față în funcție de particularitățile pielii și problemele pe care vrei să le corectezi.

Mască cu argilă și cărbune activ pentru purificarea tenului

Combinația de cărbune activ și argilă din Masca detoxifiantă cu cărbune Peel-Off Aslavital Mineralactiv te ajută să îți purifici tenul după o săptămână încărcată în oraș. Este o mască cosmetică neagră și are beneficii pentru toate tipurile de ten:

  • elimină celulele moarte și impuritățile
  • ajută la delocarea porilor și îndepărtarea punctelor negre

Mască pentru ten gras, acneic sau mixt

Pori dilatați, coșuri, aspectul lucios dat de excesul de sebum sunt probleme ce se accentuează în lipsa unei îngrijiri corecte. Masca film purificatoare Gerovital Stop Acnee absoarbe excesul de sebum, ajută la curățarea și purificarea tenurilor grase, mixte sau acneice, diminuează porii:

  • conține extract de ceai verde cu efect antioxidant și cicatrizant
  • structură filmogenă, curăță în profunzime

Mască pentru tenul uscat, iritat, sensibil

Tenurile sensibile, deshidratate, uscate reacționează bine la măștile faciale ce emoliază, hrănesc și calmează pielea. Crema mască calmantă și regenerantă, Gerovital H3 Derma+ conține vitamina A, ulei de avocado, untul shea, untul de cacao, ceară de albine, ingrediente ce reduc iritațiile și disconfotul pielii sensibile.

  • conține și extract ecocertificat obținut din fructele de piper Sichuan, ingredient ce asigură și efect lifting imediat și acțiune antirid
  • calmează și regenerează pielea

Mască pentru tenul lipsit de strălucire, ridat

După o zi lungă și încărcată, reîmprospătează-ți tenul cu Masca menținerea tinereții Gerovital Luxury. Această mască este îmbogățită cu vitamine, uleiuri, argilă, bentonită și pudră de Cărbune.

  • purifică și elimină toxinele
  • redă strălucirea tenului

Măști naturale cu argilă pentru toate tipurile de ten

Pregătește acasă o mască pentru ten cu argilă cu Pudra de argilă pentru tratamente cosmetice Aslavital Mineralactiv. Argila folosită de noi este netratată chimic, conține numeroase minerale ce hrănesc pielea în mod natural. În funcție de tipul tenului se combină cu diferite fructe, legume, lactate, pentru obținerea unor măști faciale instant.

  • Pentru tenurile normale sau uscate se recomandă combinarea pudrei de argilă cu ingrediente cu efect hidratant şi nutritiv: castraveţi, ţelină, lapte, miere, ulei de măsline, gălbenuş de ou.
  • Pentru tenul mixt, gras, ridat pudra de argilă se poate prepara în combinație cu sucuri naturale cu efect astringent, obţinute din roşii, lămâi, castraveţi, caise, portocale, etc. Efectul antirid de reducere a liniilor fine se obține prin eliminarea celulelor moarte de la suprafață. După îndepărtarea măștii aplică o cremă de îngrijire potrivită tenului tău.
  • Pentru tratarea coșurilor se realizează un amestec din pudră de argilă cu apă potabilă sau apă de pe tărâţe de grâu (nu se va folosi apă minerală), obţinându-se astfel o pastă consistentă, uşor de aplicat.
Inapoi la lista de articole

Cuprins