Livrare gratuită în România la plata online, la comenzi de 59 de lei. | OUTLET Gerovital Plant: Între -30% și -50% la ultimele bucăți.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate

  Informaţii utile

  Produsele Gerovital pe bază de retinol

  Categoria: Despre ten

  Produsele pe bază de retinol ajută la producerea celulelor  sănătoase. Datorită retinolului, pielea este capabilă sa se autoregenereze din interior.
  Citește mai mult

  Adolescenții cu Farmec poartă tenul curat și sănătos

  Categoria: Despre ten

  În perioada liceului punem foarte mult accent pe modul cum arătăm și cum ne prezentăm în fața celorlalți. Este momentul în care ne descoperim mai multe aspecte ale frumuseții, ceea ce ne face să avem grijă tot mai mult de felul în care arătăm.
  Citește mai mult

  Cadoul perfect pentru mama

  Chiar dacă au trecut de prima tinerețe, mamele vor fi întotdeauna cele mai strălucitoare ființe din viața noastră. Ele merită atenție și apreciere necondiționată în fiecare zi, așa că cel mai important cadou pe care poate să-l primească o mamă în perioada sărbătorilor de iarnă este să fie înconjurată de familie și să petreacă momente frumoase alături de cei dragi.
  Citește mai mult

  Cadoul perfect pentru EL

  Bărbații apreciază la fel de mult ca femeile micile surprize, iar cum sărbătorile se apropie cu pași repezi, poți începe să te gandești de pe acum la ceea ce ai dori să le oferi bărbaților din preajma ta.
  Citește mai mult

  Cadoul perfect pentru EA

  Luna decembrie este de departe una dintre cele mai îndrăgite perioade din an, cu multe momente frumoase petrecute alături de familie și cadouri sub brad.
  Citește mai mult

  Tenul tău are nevoie de produsele potrivite

  Categoria: Despre ten

  Tenul tău are caracteristici care îl definesc și care te ajută să identifici care sunt produsele cosmetice potrivite pentru tine. Este foarte important să ții cont de aceste aspecte pentru a putea alege acele produse care te ajută să corectezi imperfecțiunile și îți pun în valoare calitățile naturale.
  Citește mai mult

  Povestea Anei Aslan, femeia care a învins bătrâneţea

  Categoria: Despre ten

  Gerovital H3 este unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti, alături de numele Anei Aslan, cea de la care porneşte povestea Gerovitalului şi care a înfiinţat primul institut de geriatrie din lume. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a recomandat ulterior modul de organizare a institutului pentru toate institutele similare, din întreaga lume.
  Citește mai mult

  Vrei să scapi de părul inestetic repede și pentru mai mult timp?

  Categoria: Despre corp

  De acord, vremea este încă plină de surprize. Majoritatea zilelor încep într-un fel și se încheie cu totul altfel: soarele de dimineață poate să dispară brusc până la amiază, lâsând loc vremii răcoroase și mohorâte.
  Citește mai mult
  Despre ten Despre păr Despre corp