Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la 40% REDUCERE la toate produsele solare Gerovital
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate

  Informaţii utile

  Redefinește-ți tinerețea folosind cremele Gerovital H3 Evolution

  Categoria: Despre ten

  Gama Gerovital H3 Evolution este special creată pentru a încetini mecanismele de îmbătrânire a pielii şi pentru a le contracara efectele pe termen lung.
  Citește mai mult

  Igiena casei în viața de zi cu zi cu Nufăr și Triumf

  Categoria: Despre corp

  Curățenia are un efect benefic asupra sănătății noastre prin combaterea răspândirii multor tipuri de contaminanți, agenți infecțioși și alergeni. Practicile adecvate de curățare (spălarea mâinilor, curățarea suprafețelor) pot ajuta la prevenirea contaminării. Igiena joacă un rol vital alături de medicină, știință și salubritate în menținerea sănătății și controlul bolilor infecțioase.
  Citește mai mult

  Cum tratăm acneea cu Gerovital Stop Acnee

  Categoria: Despre ten

  Gama de îngrijire Gerovital Stop Acnee a fost special concepută pentru tenul cu imperfecţiuni și reprezintă primul pas către o piele sănătoasă şi un chip luminos. Având produse cu eficacitate antiacneică demonstrată clinic, gama Gerovital Stop Acnee este tratamentul recomandat de specialiștii Gerovital pentru îngrijirea tenului acneic și sunt foarte bine tolerate de pielea grasă sau pielea cu tendință grasă și predispusă la acnee.
  • Forme de acnee și simptome
  • Diferențele dintre noua și vechea gamă Stop Acnee
  Citește mai mult

  Concentrațiile de acid hialuronic în fiolele Gerovital

  Categoria: Despre ten

  Acidul hialuronic are rolul de a umple spațiile dintre celule și de a lega o cantitate mare de apă, fiind responsabil de gradul de hidratare al pielii și de menținerea fermității acesteia, cu legătură directă în apariția ridurilor și pierderea elasticității pielii. Este o substanță cu structură macromoleculară, în cosmetică folosindu-se tipuri de acid hialuronic cu greutate moleculară mare sau mică.
  Citește mai mult

  Îngrijire pentru tenul mixt, gras cu tendințe acneice

  Categoria: Despre ten

  Fiecare tip de ten are nevoie de îngrijire specială. O schemă de îngrijire adecvată tenului gras, mixt cu tendințe acneice trebuie să conțină produse pe bază de acid salicilic, zinc...
  Citește mai mult

  Creme de zi versus creme de noapte

  Categoria: Despre ten

  În timp ce ziua tenul are nevoie de protecţie împotriva factorilor de mediu (radiații UV, poluare, schimbările de temperatură), noaptea, aşa cum întregul organism se reface în timpul somnului, şi tenul este pregătit să absoarbă complet toate substanţele nutritive pe care i le poate furniza o crema potrivită.
  Citește mai mult

  Este timpul să înțelegem și să tratăm petele pigmentare!

  Categoria: Despre ten

  Pigmentul responsabil de culoarea pielii, părului și ochilor este melanina. Hiperpigmentarea pielii apare datorită unei producții mărite, anormale de melanină. Astfel, pielea capătă diferite imperfecțiuni: pete maronii în urma expunerii la soare, semne post acneice, pistrui, hiperpigmentări ce apar în perioada de sarcină , pete de bătrânețe etc.
  Citește mai mult

  Produsele Gerovital pe bază de retinol

  Categoria: Despre ten

  Produsele pe bază de retinol ajută la producerea celulelor  sănătoase. Datorită retinolului, pielea este capabilă sa se autoregenereze din interior.
  Citește mai mult

  Adolescenții cu Farmec poartă tenul curat și sănătos

  Categoria: Despre ten

  În perioada liceului punem foarte mult accent pe modul cum arătăm și cum ne prezentăm în fața celorlalți. Este momentul în care ne descoperim mai multe aspecte ale frumuseții, ceea ce ne face să avem grijă tot mai mult de felul în care arătăm.
  Citește mai mult
  Despre ten Despre păr Despre corp