Livrare gratuită în România la plata online, la comenzi de 59 de lei. | OUTLET Gerovital Plant: Între -30% și -50% la ultimele bucăți.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate

  Informaţii utile

  Cum ne hidratam buzele in sezonul rece?

  Pentru a evita craparea si uscarea buzelor in sezonul rece, protejeaza-ti buzele pentru un plus de confort si sanatate. Iata cateva remedii simple, care te vor ajuta sa-ti pastrezi buzele moi si hidratate:
  Citește mai mult

  Protejeaza-ti mainile in sezonul rece

  Categoria: Despre corp

  Sezonul rece ne solicită întotdeauna să dedicăm mai mult timp și mai multă atenție îngrijirii personale. Pielea, părul, unghiile, buzele, dar mai ales mâinile, fiind cele mai expuse temperaturilor scăzute, necesită o îngrijire potrivită dar și o alimentație pe masură, care să ne pregatească corpul pentru lunile friguroase.
  Citește mai mult

  Cum scăpăm de pistrui?

  Categoria: Despre ten

  Pistruii pot reprezenta o adevărată problemă pentru persoanele care îşi doresc o piele curată şi netedă. Localizaţi pe pomeţi, pe nas, pe frunte sau pe umeri, sub forma unor pete mici circulare, de culoare maroniu deschis, pistruii apar încă din copilarie la persoanele cu pielea sensibilă sau deschisă la culoare, părul blond sau roşcat şi se „activează” în lunile de vară, când datorită soarelul puternic, corpul produce un surplus de melanină, substanţă responsabilă de pigmentarea pielii.
  Citește mai mult

  Despre cearcăne

  Categoria: Despre ten

  Zona din jurul ochilor este una extrem de sensibilă, membrana cutanată având o grosime de doar 6-7 straturi de celule. Ridurile, cearcănele şi pungile de sub ochi afectează în aceeaşi măsură şi femeile şi bărbaţii. Numeroşi factori concură la apariţia acestora şi pentru un tratament eficient trebuie cunoscute toate mecanismele implicate şi intervenit la nivelul fiecăruia.
  Citește mai mult

  Gama Gerovital H3 Evolution se îmbogățește. Fiole cu acid hialuronic!

  Categoria: Despre ten

  Pentru a răspunde nevoilor de întreținere a tenului care dă primele semne de îmbătrânire, sau care se confruntă deja cu riduri mai profunde, Farmec a creat Fiolelele cu Acid Hialuronic, un nou produs care vine în completarea gamei Gerovital H3 Evolution.
  Citește mai mult

  Hidratarea, condiție esențială pentru o piele sănătoasă

  Categoria: Despre ten

  Datorită temperaturilor ridicate, hidratarea este pe locul întâi în ceea ce privește îngrjirea pe timpul verii. Căldura excesivă face ca organismul nostru să elimine o cantitate mai mare de apă prin transpiraţie, expunerea la soare favorizând uscarea şi îmbătrânirea prematură a pielii.
  Citește mai mult

  O scurtă lecţie despre ingrediente

  Categoria: Despre ten

  Lansarea pe piaţa românească a unui produs cosmetic se realizează conform legislaţiei cosmetice în vigoare, legislaţie care respectă întru totul legislaţia cosmetică europeană – Cosmetics Directive 76/768/ECC.
  Citește mai mult

  Extractul de Floare de colţ din Gerovital Plant

  Lansarea gamei fără conservanţi Gerovital Plant i-a făcut pe mulţi să se întoarcă la lecţiile de geografie şi să se întrebe: floarea de colţ nu este o plantă protejată în ţara noastră? Cum ar putea ea să facă parte din formula unui produs cosmetic?
  Citește mai mult

  Ingredientele din noua gamă Gerovital Plant

  Gama Gerovital Plant. Formulă nouă fără conservanţi! Gama Gerovital Plant  este bazată pe principii active naturale care asigură o bună toleranţă şi compatibilitate cu pielea. Este o noua gamă de întreţinere completă (faţă, corp, păr) dedicată femeilor cu vârsta între 20 şi 45 de ani.
  Citește mai mult

  Ten hidratat ziua şi regenerat noaptea

  Categoria: Despre ten

  Probabil că de multe ori, în faţa raftului de cosmetice, aţi fost puse în dificultatea de a alege între o cremă hidratantă şi una nutritivă. Produsele par asemănătoare, însă cele două creme nu se exclud una pe cealaltă. Ambele sunt indicate pentru o utilizare zilnică, fiind produse de întreţinere.
  Citește mai mult
  Despre ten Despre păr Despre corp