Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la 40% REDUCERE la toate produsele solare Gerovital
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate

  Ce completează o ţinută seducătoare de sărbători?

  Parfumurile pot fi de mai multe tipuri, începând cu tradiţionala sticluţă cu apă de parfum până la parfumuri solide, spray sau loţiuni. Un parfum trebuie aplicat în primul rând în zonele de puls ale corpului cum ar fi încheietura mâinii sau la baza gâtului. De asemenea, parfumul poate fi aplicat foarte discret şi pe păr pentru a accentua eleganţa şi prospeţimea femeii care îl poartă.

  Dacă pe timpul verii utilizăm mai des parfumuri fresh, cu arome mai uşoare, în anotimpul rece este recomandată utilizarea unor esenţe mai dulci de parfum. Astfel, esenţele de portocale roşii, flori de magnolie sau de zmeură şi flori de Osmanthus sunt recomandate pentru anotimpul friguros şi cu siguranţă vor deveni detaliul final al unei ţinute desăvârşite de sărbătoare. Noul parfum în ediţie limitată Celebration adaugă la aceste arome, note de lemn de cashmere şi ambră, care se vor potrivi perfect cu orice combinaţie de îmbracăminte am alege.

  Celebration este un parfum sofisticat, rafinat și senzual pentru o femeie veșnic romantică. Combină prospețimea portocalelor roșii cu căldura balsamică a florilor de magnolie și caprifoi, într-o adiere dulce de zmeură și flori de Osmanthus. Lemnul de cashmere și ambra fixează parfumul într-o notă de eleganță.


  Înapoi la categorie

  Primeşti pe email informaţii utile. Abonează-te la newsletter.

  Despre ten Despre păr Despre corp