Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Creion Dermatograf Gri sau Vișiniu cu 50% REDUCERE 
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten Despre păr

  Ce facem când avem părul degradat şi ne cade?

  Astfel, este important să avem grijă de sănătatea părului nostru încă de la primele semne de probleme. Noi recomandăm, Loţiunea cu petroleum, din gama Gerovital Tratament Expert, ale cărei principii active stimulează circulaţia sanguină, având un efect pozitiv asupra creşterii sănătoase a părului.

  Folosită o dată sau de două ori pe săptămână pe părul uscat, înainte de spălare, loţiunea întăreşte structura firului de păr, hidratându-l şi hrănindu-l până la rădăcină. Aceasta se aplică cu ajutorul unui tampon de vată pe scalp şi toată lungimea părului, lăsându-se să acţioneze 3-4 ore înainte de şamponare. Pentru rezultate optime, recomandăm să folosiţi Loţiunea cu petroleum minim 2-3 luni împreună cu Şamponul regenerant din aceeaşi gamă.

  Degradarea şi căderea părului este o problemă frecventă, dar cu puţină perseverenţă şi folosind produsele potrivite, puteţi să aveţi din nou un păr de invidiat. Nu uitaţi, de asemenea, să beţi cel puţin 2 litri de apă pe zi, să dormiţi suficient şi să consumaţi multe fructe şi legume pentru a vă vitaminiza organismul.


  Înapoi la categorie

  Primeşti pe email informaţii utile. Abonează-te la newsletter.

  Despre corp