Meniu companie

Ce facem când avem părul degradat şi ne cade?

Un păr frumos, sănătos şi bine îngrijit va atrage mereu priviri admirative. Din păcate, de cele mai multe ori, toamna şi primăvara, podoaba noastră capilară se confruntă cu tot felul de probleme, de la degradarea cauzată de temperaturile extreme de peste vară şi iarnă, la un aspect tern şi fără strălucire. Mai mult decât atât, poluarea, radiaţiile UV şi componentele chimice din anumite produse pot cauza şi căderea părului.  

Astfel, este important să avem grijă de sănătatea părului nostru încă de la primele semne de probleme. Noi recomandăm, Loţiunea cu petroleum, din gama Gerovital Tratament Expert, ale cărei principii active stimulează circulaţia sanguină, având un efect pozitiv asupra creşterii sănătoase a părului.

Folosită o dată sau de două ori pe săptămână pe părul uscat, înainte de spălare, loţiunea întăreşte structura firului de păr, hidratându-l şi hrănindu-l până la rădăcină. Aceasta se aplică cu ajutorul unui tampon de vată pe scalp şi toată lungimea părului, lăsându-se să acţioneze 3-4 ore înainte de şamponare. Pentru rezultate optime, recomandăm să folosiţi Loţiunea cu petroleum minim 2-3 luni împreună cu Şamponul regenerant din aceeaşi gamă.

Degradarea şi căderea părului este o problemă frecventă, dar cu puţină perseverenţă şi folosind produsele potrivite, puteţi să aveţi din nou un păr de invidiat. Nu uitaţi, de asemenea, să beţi cel puţin 2 litri de apă pe zi, să dormiţi suficient şi să consumaţi multe fructe şi legume pentru a vă vitaminiza organismul.

Inapoi la lista de articole

Cuprins