Livrare gratuită în România la plata online, la comenzi de 59 de lei. | 1 + 1 GRATIS la Rujurile Gerovital Beauty | OUTLET Gerovital Plant: -30% la ultimele bucăți.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten Despre păr

  Ce preferă părul tău: gerul sau peste 40 de grade Celsius?

  Nici acum, o dată cu trecerea verii, părul nu a scăpat de probleme pentru că îl aşteaptă câteva luni bune de ger, vânt, ploaie, umezeală, ninsoare şi alte tipuri de condiţii meteorologice neprietenoase. Mai multe decât atât, îl paşte şi o permanentă stare de confuzie, căci trecerile frecvente de la căldura dinauntru şi gerul de afară, îi vor da cu siguranţă de furcă.

  În astfel de condiţii, părul are nevoie de ajutor. I-ar prinde bine o protecţie care să ţină la distanţă efectele temperaturii şi să îi permită să se simtă în largul său tot timpul.

  Serul termoprotector cu keratină de la Gerovital Tratament Expert 
  îi asigură tocmai acest lucru: indiferent de gradele din termometru sau de accesoriile folosite pentru a coafa părul (foehn, placă, ondulator), părul este hidratat şi ferit de efectele dăunătoare ale temperaturilor extreme.


  Înapoi la categorie

  Primeşti pe email informaţii utile. Abonează-te la newsletter.

  Despre corp