Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Creion Dermatograf Gri sau Vișiniu cu 50% REDUCERE 
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten Despre păr

  Ce preferă părul tău: gerul sau peste 40 de grade Celsius?

  Răspunsul este, desigur, niciuna dintre cele două. Şi, cu toate acestea, el se confruntă adesea cu temperaturi care îi pun serios la încercare puterea de a se menţine în cea mai bună formă. Până nu demult, razele soarelui topeau tot ce îndrăznea să îi ţină piept în toiul zilei. Aşadar, dacă a fost nevoie să rezolvaţi diferite treburi în jurul orei prânzului în lunile de vară, cu siguranţă ştiţi despre ce este vorba.

  Nici acum, o dată cu trecerea verii, părul nu a scăpat de probleme pentru că îl aşteaptă câteva luni bune de ger, vânt, ploaie, umezeală, ninsoare şi alte tipuri de condiţii meteorologice neprietenoase. Mai multe decât atât, îl paşte şi o permanentă stare de confuzie, căci trecerile frecvente de la căldura dinauntru şi gerul de afară, îi vor da cu siguranţă de furcă.

  În astfel de condiţii, părul are nevoie de ajutor. I-ar prinde bine o protecţie care să ţină la distanţă efectele temperaturii şi să îi permită să se simtă în largul său tot timpul.

  Serul termoprotector cu keratină de la Gerovital Tratament Expert 
  îi asigură tocmai acest lucru: indiferent de gradele din termometru sau de accesoriile folosite pentru a coafa părul (foehn, placă, ondulator), părul este hidratat şi ferit de efectele dăunătoare ale temperaturilor extreme.


  Înapoi la categorie

  Primeşti pe email informaţii utile. Abonează-te la newsletter.

  Despre corp