Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la 40% REDUCERE la toate produsele solare Gerovital
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten

  Creme de zi versus creme de noapte

  Cremele de zi asigură un echilibru între rezervele naturale de apă din derm şi pierderile transepidermale zilnice de apă. Ele au în general acțiune de hidratare, de protecție UV, îmbunătățesc funcționarea și elasticitatea tenului. Pentru că netezesc pielea şi se absorb rapid, astfel de creme sunt recomandate în timpul zilei, ca bază de machiaj.

  Alegerea unei creme de zi potrivite trebuie să se facă în funcție de nevoile și particularitatile tenului, de prezenta semnelor de îmbătrânire specifice sau nu vârstei, de schimbările ce intervin în structura dermului.

  În funcţie de tipul de ten, poţi alege o cremă lejeră sau una mai grasă, cu efect de hidratare intensă:
   

   

  • Tenul normal este cel mai lipsit de griji, însă și el are nevoie de îngrijire și protecție împotriva factorilor de mediu. Cremele de zi cu textură ușoară, îmbogățite cu vitamine sau extracte naturale îi vor menține echilibrul și calitățile neschimbate.Vezi cremele de zi potrivite tenului normal.

   

  Cremele de noapte
  sunt de obicei cremele nutritive, cu acțiune de regenerare și restructurare, rolul acestora fiind de a hrăni şi revitaliza pielea solicitată peste zi. Acestea acționează cel mai bine pe timpul nopții, moment în care procesele de regenerare și nutrire sunt amplificate.
  Ingredintele care asigură revitalizarea tenului şi pe care le vei găsi într-o cremă de noapte sunt multe şi diferă în funcţie de gamă şi de nevoile tenului. Este important de reținut că o cremă de noapte nu trebuie să conțină factor de protecție solară. Astfel, dacă folosești aceeași cremă de zi și pe timpul nopții, asigură-te că aceasta nu conține SPFVezi toate cremele recomandate pe timpul nopții.


  Înapoi la categorie

  Primeşti pe email informaţii utile. Abonează-te la newsletter.

  Despre păr Despre corp