Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la 40% REDUCERE la toate produsele solare Gerovital
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten Despre păr Despre corp

  Cum ne detoxifiem organismul primăvara?

  Având în vedere că tot ceea ce mâncăm se reflectă asupra stării de bine a organismului, dar și asupra tenului nostru, primii pași într-o detoxifiere eficientă și un ten luminos se leagă de o alimentație corectă. Astfel, pe perioada curei de detoxifiere este indicat să consumăm cât mai multe fructe și legume.
  Dacă dați o fugă în piață, veți găsi cu siguranță toate ingredientele pentru salate gustoase și sănătoase! De asemenea, în această perioadă ar fi indicat să evitați prăjelile, alimentele bogate în grăsimi sau zahararuri. În plus, pentru a completa aportul de minerale necesar bunei funcționări a organismului, puteți opta și pentru suplimente alimentare.

  Noi vă recomandăm pliculețele de Argilă supliment alimentar de la AslaVital, un supliment alimentar natural bogat în minerale, cu proprietăți antitoxice, bactericide și antiparazitare. Folosit în fiecare dimineață, în cure de 21 de zile, pliculețele de Argilă supliment alimentar de la AslaVital constituie ajutorul ideal pentru toți cei care au nevoie de o cură de detoxifiere.

  Pe parcursul detoxifierii, este important să bem multe lichide, în special sucuri naturale, ceaiuri și cel puțin 2 litri de apă pe zi. Astfel, ne hidratăm organismul și scăpăm mai ușor de toxinele acumulate peste iarnă. De asemenea, nu trebuie să uităm de mișcarea fizică. Pe lângă faptul că grăbește procesul de detoxifiere, ne menține în formă, ne va feri și de astenia specifică acestui sezon. Ultimul, dar nu cel din urmă, este somnul. Pentru a ne ajuta organismul să se refacă cât mai repede, 8 ore de somn pe noapte și un program de somn regulat vor face minuni atât pentru siluetă, cât și pentru ten.

  Produsul se poate achiziţiona din magazinele Farmec din ţară, supermarketuri, hipermarketurile, farmacii sau se pot achiziţiona direct de pe site-ul nostru.


  Înapoi la categorie

  Primeşti pe email informaţii utile. Abonează-te la newsletter.