Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la 40% REDUCERE la toate produsele solare Gerovital
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten

  Cum scăpăm de pistrui?

  Pielea cu pistrui este fină şi subţire, prin urmare necesită o îngrijire cosmetică specială. Pentru a evita înmulţirea şi accentuarea pistruilor este necesară folosirea produselor cosmetice cu factor de protectie minim 15, atât vara cât şi iarna. Important este că pistruii nu sunt o boală, ci doar o problemă estetică care poate fi estompată, aceştia neputând fi eliminaţi definitiv.

  Acum că toamna a venit, e momentul să scăpăm de pistruii de peste vară. Ingredientul esenţial în tratamentele depigmentare este vitamina C. Un rol deosebit în reducerea pigmentaţiei îl are şi vitamina B3. Totodată, tratamentele pe baza de AHA acţionează, pe lângă regenerarea celulară şi asupra secreţiei de melanină, asigurând astfel luminozitatea tenului.
   
  O soluţie foarte eficientă o reprezintă folosirea Cremei pentru pete şi pistrui din gama Farmec, ce are la bază acizi din fructe, având rol de decolorare şi atenuare a pistruilor şi petelor de pigmentaţie. Această cremă se aplică în fiecare seară, în cure de minim 6 săptămâni, după demachiere, evitând zona ochilor şi eventualele răni superficiale. Pe durata tratamentului este interzisă expunerea la soare, prin urmare toamna este o perioadă excelentă pentru a începe un astfel de tratament.


  Înapoi la categorie

  Primeşti pe email informaţii utile. Abonează-te la newsletter.

  Despre păr Despre corp