Meniu companie

Cum tratăm acneea cu Gerovital Stop Acnee

Adolescența este o perioadă deosebit de frumoasă, dar care presupune multe provocări pentru care trebuie să fim informați și pregătiți, astfel încât să facem cele mai bune alegeri.

Statisticile spun că mai mult de 90% dintre adolescenţi vor suferi la un moment dat de acnee, iar pe lângă o alimentaţie sănătoasă, odihnă și igiena feţei, armele pe care le avem la dispoziție sunt produsele antiacneice recomandate în perioada adolescenței.

Forme de acnee și simptome

Principala problemă a apariției imperfecțiunilor este incapacitatea pielii de a respira normal: porii sunt astupați, iar sebum-ul secretat de glande rămâne sub primele straturi de piele.
Acneea poate fi noninflamatorie, când nu este implicată componența bacteriană, caracterizându-se prin apariția comedoanelor deschise (punctele negre) sau închise (punctele albe) și inflamatorie, când este implicată și componenta bacteriană, caracterizându-se prin apariția papulelor, pustulelor, nodulilor și chisturilor.

Gama Gerovital Stop Acnee
este dezvoltată ca o gamă completă pentru problematica tenului gras, acneic, având produse complementare care trebuie folosite conform unei scheme de tratament.

Ordinea etapelor de utilizare este sugerată prin cifrele de pe eticheta produselor.

Diferențele de formulare dintre noua gamă Gerovital Stop Acnee și gama veche Gerovital Plant Stop Acnee

Gama Gerovital Stop Acnee a fost modernizată și extinsă pentru a asigura un program complet de tratament pentru tenul acneic. Produsele sunt testate dermatologic și sunt foarte bine tolerate de pielea grasă sau pielea combinată cu tendință grasă și predispusă la acnee.

Noile produse asigură un program complet de tratament plecând de la nevoile tenului acneic. Acestea au în componenţă principii active cunoscute pentru combaterea acneei, printre care Acidul salicilic, Sebarylul, Soothex, Silica Silylate şi Acidul glicolic.

Gelul spumant purifiant în noua formulare conține acid salicilic natural, în locul acidului lactic din vechea formulă. Acidul salicilic ajută la curățarea și eliberarea porilor și stimulează procesele de reînnoire celulară prin efectul exfoliant.

Crema-gel sebum control înlocuiește Crema sebo-reglatoare purificatoare din gama veche. Conține în plus Aerogel (pudră de silice), ingredient ce a fost asociat în structura cremei deoarece absoarbe cantități mari de sebum de la nivelul pielii, având efect matifiant. De asemenea, textura acestui produs este acum una mai ușoară, de gel.

Din Crema ultra-activă a fost eliminat sulful precipitat și oxidul de zinc, ceea ce îi conferă o textură mai ușoară. A fost adăugat acidul salicilic natural în locul acidului lactic din vechea rețetă.

Masca film purificatoare este un produs nou în gamă. Este echivalentul din gama Gerovital Plant Stop Acnee a Fluidului tonic purificator, putând fi folosită pentru același scop, o singură dată pe săptămână. Avantajul acestei măști este faptul că se folosește o singură dată pe săptămână, iar curățarea tenului se face în profunzime. Masca prin ingredientele conținute stimulează cicatrizarea ranilor sau a leziunilor și are efect antioxidant datorită extractului de ceai verde din compoziție.

Benzi curățare puncte negre cu acid glicolic este un alt produs nou în această gamă ce nu are echivalent în gama veche. Benzile îndepărtează punctele negre și eliberează porii, reducând sebumul cu o medie de 48% imediat după utilizare (rezultat demonstrat print test clinic în vivo la Universitatea din Pavia).

Crema CC Matifiantă înlocuiește Batonul corector purificator din gama veche și poate fi folosită pentru matifierea și uniformizarea tenului. Este o cremă multifuncțională care combină proprietățile unui produs de machiaj cu beneficiile unui produs de îngrijire specific tenului gras. Textura lejeră permite întinderea uniformă a cremei, iar pigmenții colorează și maschează imperfecțiunile pielii cu un efect imediat asupra aspectului acesteia.

Inapoi la lista de articole

Cuprins