Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten

  De ce să adaugi un ser în rutina de îngrijire

  În tinerețe, pielea tenului este catifelată și lipsită de riduri, celulele se regenerează într-un ritm alert, iar protecția naturală antioxidantă este suficientă.

  După vârsta de 20 – 25 de ani, expunerea neprotejată a pielii la soare, schimbările bruște de temperatură, poluarea, dar și o alimentație dezechilibrată sau o îngrijire greșită a tenului, sunt factori ce pot grăbi îmbătrânirea pielii.

  Din fericire, există numeroase soluții cosmetice pentru a opri și ameliora efectele negative ale acestor factori asupra pielii. Includerea unui ser pentru față în ritualul de îngrijire este un plus pentru tenurile cu preocupări specifice precum: pierderea elasticității, tendință de ridare, deshidratare, aspect tern și lipsit de vitalitate.


  Ce este serul pentru față

  Serurile cosmetice sunt soluții cu textură ușoară, lichidă, dar extrem de concentrate în principii active. Formularea specială, cu masă moleculară mică, ajută pielea să absoarbă mai ușor ingredientele active benefice.

  Serurile nu înlocuiesc cremele de față, în schimb 2-3 picături aplicate dimineața și seara dintr-un ser potrivit tipului de ten, amplifică efectele cremei și îmbunătățesc tonusul pielii, prin prevenirea și reducerea ridurilor, intensificarea hidratării sau diminuarea imperfecțiunilor.


  Când și cum se aplică serul

  Pentru a menține aspectul sănătos și ferm al pielii cît mai mult timp este bine ca serurile sa fie incluse în rutină chiar și preventiv. Capacitatea pielii de a reține apă scade în jurul vârstei de 30 de ani, dar este mai bine să acționăm din timp decât să așteptăm instaurarea ridurilor.

  Obișnuiește-te să incluzi în rutina cateva picături dintr-un ser potrivit, pe tenul curățat și tonifiat, înainte de a aplica crema de îngrijire.

  Alegerea corectă a serului

  Pentru a obține rezultate în ritualul tău de îngrijire, alege serul în funcție de particularitățile tenului tău și afecțiunile pe care dorești să le corectezi.

  Tenurile cu tendință de ridare, deshidratate, terne, cu bariera naturală de protecție afectată, pot obține rezultate evidente cu doar 2-3 picături aplicate dimineața și seara din Serul concentrat cu Acid Hialuronic 6% Gerovital H3 Evolution. Serul este recomandat în corectarea și menținerea hidratării pentru toate tipurile de ten. În plus, conține Vitamina C cu proprietăți antioxidante, pentru diminuarea și prevenirea imperfecțiunilor pigmentare. 
  În cazul tenului gras, care beneficiază în mod natural de hidratare, acest ser poate înlocui cu succes o crema de noapte, iar pe timpul zilei poate fi aplicat înainte de machiaj.

  Pentru tenurile mature, ce se confruntă cu pierderea accelerată a elasticităţii pielii, cu riduri profunde, este mai indicat Serul perfect anti-age Gerovital H3 Evolution. Serul are efect imediat, după aplicare pielea își recaptă luminozitatea, iar ridurile fine sunt estompate, dar și efect de durată, datorită protecției antioxidante. Folosind câteva picături din acest ser în fiecare zi, vei asigura pielii suportul energetic necesar în fața acțiunii nocive ale factorilor de mediu.
  Serul poate fi folosit și ocazional, pe tenurile care au nevoie de o infuzie de principii active sau în perioade în care tenul este mai obosit (ex. în cazul unei lipse de somn, stres).

  Tratamentul corector riduri – ochi, buze, frunte Gerovital H3 Evolution poate fi de un real ajutor pentru persoanele care se confruntă cu riduri mai accentuate în zona ochilor, buzelor sau frunții. Tratamentul conține ingrediente antirid cu acțiune dovedită, extract de Gatuline și Ghimbir, cu acțiune miorelaxantă, vitamina A și E cu acțiune antioxidantă.

  Alegerea cremei

  Cremele din gama Gerovital H3 Evolution

  Cremele din această gamă sunt concepute special pentru tenurile uscate, deshidratate, mature. Cele 6 creme se adresează atât persoanelor care încep să se confrunte cu primele riduri, cât și celor care se confruntă cu pierderea elasticității pielii și apariția ridurilor profunde.

  Cremele din gama Gerovital H3 Hyaluron C

  Pentru a îmbunătăți aspectul tenului normal sau mixt, cu tendință de uscare alege cremele din gama Gerovital H3 Hyaluron C. Cremele conțin acid hialuronic și vitamina C, ce ajută la uniforimizarea pielii, diminuarea ridurilor fine și de expresie, și menținerea hidratării zilnice.

  Cremele din gama Gerovital H3 Classic

  Formulările cremelor din această gamă sunt semigrase şi grase, bogate în uleiuri, ceruri şi grăsimi naturale cu mare putere de reconstrucţie celulară. Cremele conțin un complex anti-age cu efect de restructurare și nutrire a pielii, iar de beneficiile lor se pot bucura persoanele cu tenurile mature, deshidratate, pentru a reduce semnele îmbătrânirii pielii.


  Înapoi la categorie

  Primeşti pe email informaţii utile. Abonează-te la newsletter.

  Despre păr Despre corp