50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten Despre păr Despre corp


  Despre corp

  Manichiura clasică, pas cu pas - cum să îți faci unghiile acasă

  Categoria: Despre corp

  Manichiura este cartea de vizită a oricărei femei. În plus, aspectul unghiilor este, de multe ori, un indiciu despre sănătatea lor. Indiferent dacă obișnuiești să mergi la salon sau dacă îți îngrijești unghiile acasă, o manichiură clasică este întotdeauna o alegere perfectă.
  Citește mai mult

  Exfolierea picioarelor ca la salon: sfaturi pentru acasă

  Categoria: Despre corp

  Odată cu sezonul cald, picioarele noastre necesită o atenție specială. Având în vedere că ne alegem vestimentația în acord cu temperaturile crescute și că picioarele devin mai expuse, este esențial ca ele să fie îngrijite corespunzător.
  Citește mai mult

  Ghid complet pentru epilare acasă

  Categoria: Despre corp

  Îndepărtarea părului nedorit nu mai este o preocupare specifică femeilor, ci și bărbații vor să scape de firele inestetice din diverse zone ale corpului. Deși putem apela la serviciile saloanelor de cosmetică, majoritatea dintre noi alegem să ne ocupăm de acest ritual de înfrumusețare acasă.
  Citește mai mult

  Cum alegi gelul de duș potrivit pielii tale?

  Categoria: Despre corp

  Gelul de duș este un produs de igienă corporală care trebuie ales cu atenție. Chiar dacă ești copleșită de varietatea de sortimente din supermarketuri, nu trebuie să treci cu vederea faptul că fiecare dintre noi se confruntă cu probleme diferite ale îngrijirii pielii. Așadar, astăzi te invităm să descoperi cum alegi gelul de duș potrivit pielii tale, astfel încât aceasta să beneficieze de curățare, de hidratare și de luminozitate.
  Citește mai mult

  Sfaturi și reguli esențiale pentru hidratarea mâinilor

  Categoria: Despre corp

  Mâinile sunt, poate, cele mai solicitate părți ale corpului. Acestea iau contact cu diverse suprafețe, substanțe sau factori externi, motiv pentru care pielea din această zonă are tendința de a se usca și de a deveni aspră. Inclusiv folosirea dezinfectantului și spălatul excesiv al mâinilor pot conduce la aceste schimbări sesizate la nivelul pielii mâinilor.
  Citește mai mult

  Spălatul mâinilor în timpul pandemiei: reguli de urmat

  Categoria: Despre corp

  Spălatul mâinilor este una dintre cele mai importante măsuri de prevenție a răspândirii noului Coronavirus. Deși aceast este un gest care trebuie să facă parte din rutina de igienă personală a fiecăruia dintre noi, chiar și în afara acestui context care ne amenință sănătatea, spălatul pe mâini nu este realizat corect de toate persoanele.
  Citește mai mult

  Curățenia de Paște: Sfaturi pentru o casă fără bacterii

  Categoria: Despre corp

  Paștele este o sărbătoare a cărei pregătire este asociată în cultura noastră cu ideea de curățenie. Cu atât mai mult cu cât au loc primăvara, un timp al tranziției de la vremea răcoroasă la temperaturi mai înalte, sărbătorile pascale reprezintă un moment propice pentru igienizarea locuințelor. În contextul epidemiei de COVID 19, curățenia casei devine o condiție esențială pentru menținerea sănătății noastre și a celor dragi.
  Citește mai mult

  Cu sau fără păr… pe corp

  Categoria: Despre corp

  Poți să îți imaginezi cum ar fi arătat Mona Lisa dacă ar fi fost pictată cu mustață? Sau Marilyn Monroe, dacă ar fi avut păr pe picioare în celebra scenă din filmul „The Seven Year Itch”, când curentul provenit de la o gură de aerisire de metrou îi ridică rochia albă? Chiar dacă pare un serviciu de frumusețe al lumii moderne, epilatul are o istorie ce străbate secole.
  Citește mai mult

  Celulita - cauze, simptome si metode de tratament

  Categoria: Despre corp

  Celulita este acumularea de țesut adipos subcutanat care apare des la nivelul feselor, șoldurilor și coapselor. Întâlnită la majoritatea femeilor, indiferent de stilul de viață, celulita provoacă un aspect inestetic al pieli, cu atât mai pregnant cu cât este într-un stadiu mai avansat de instalare. Află ce înseamnă cu adevărat celulita, care sunt cauzele care duc la apariția celulitei, dar și ce metode de tratament există pentru a scăpa de celulită!
  Citește mai mult

  Cea mai bună cremă depilatoare - cum știi să o alegi

  Categoria: Despre corp

  Crema depilatoare este cea mai simplă și eficientă metodă de îndepărtare a părului nedorit. Datorită substanțelor chimice din compoziție, crema îndepărtează în totalitate părul de la suprafața pielii, fără durere și fără să lase semne. Însă, cum știi să alegi cea mai bună cremă depilatoare?
  Citește mai mult