Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Creion Dermatograf Gri sau Vișiniu cu 50% REDUCERE 
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten Despre păr Despre corp


  Despre corp

  Sfaturi și reguli esențiale pentru hidratarea mâinilor

  Categoria: Despre corp

  Mâinile sunt, poate, cele mai solicitate părți ale corpului. Acestea iau contact cu diverse suprafețe, substanțe sau factori externi, motiv pentru care pielea din această zonă are tendința de a se usca și de a deveni aspră. Inclusiv folosirea dezinfectantului și spălatul excesiv al mâinilor pot conduce la aceste schimbări sesizate la nivelul pielii mâinilor.
  Citește mai mult

  Spălatul mâinilor în timpul pandemiei: reguli de urmat

  Categoria: Despre corp

  Spălatul mâinilor este una dintre cele mai importante măsuri de prevenție a răspândirii noului Coronavirus. Deși aceast este un gest care trebuie să facă parte din rutina de igienă personală a fiecăruia dintre noi, chiar și în afara acestui context care ne amenință sănătatea, spălatul pe mâini nu este realizat corect de toate persoanele.
  Citește mai mult

  Curățenia de Paște: Sfaturi pentru o casă fără bacterii

  Categoria: Despre corp

  Paștele este o sărbătoare a cărei pregătire este asociată în cultura noastră cu ideea de curățenie. Cu atât mai mult cu cât au loc primăvara, un timp al tranziției de la vremea răcoroasă la temperaturi mai înalte, sărbătorile pascale reprezintă un moment propice pentru igienizarea locuințelor. În contextul epidemiei de COVID 19, curățenia casei devine o condiție esențială pentru menținerea sănătății noastre și a celor dragi.
  Citește mai mult

  Cu sau fără păr… pe corp

  Categoria: Despre corp

  Poți să îți imaginezi cum ar fi arătat Mona Lisa dacă ar fi fost pictată cu mustață? Sau Marilyn Monroe, dacă ar fi avut păr pe picioare în celebra scenă din filmul „The Seven Year Itch”, când curentul provenit de la o gură de aerisire de metrou îi ridică rochia albă? Chiar dacă pare un serviciu de frumusețe al lumii moderne, epilatul are o istorie ce străbate secole.
  Citește mai mult

  Celulita - cauze, simptome si metode de tratament

  Categoria: Despre corp

  Celulita este acumularea de țesut adipos subcutanat care apare des la nivelul feselor, șoldurilor și coapselor. Întâlnită la majoritatea femeilor, indiferent de stilul de viață, celulita provoacă un aspect inestetic al pieli, cu atât mai pregnant cu cât este într-un stadiu mai avansat de instalare. Află ce înseamnă cu adevărat celulita, care sunt cauzele care duc la apariția celulitei, dar și ce metode de tratament există pentru a scăpa de celulită!
  Citește mai mult

  Cea mai bună cremă depilatoare - cum știi să o alegi

  Categoria: Despre corp

  Crema depilatoare este cea mai simplă și eficientă metodă de îndepărtare a părului nedorit. Datorită substanțelor chimice din compoziție, crema îndepărtează în totalitate părul de la suprafața pielii, fără durere și fără să lase semne. Însă, cum știi să alegi cea mai bună cremă depilatoare?
  Citește mai mult

  Performanță pe toată linia cu noile produse Gerovital MEN

  Categoria: Despre corp

  Noua gamă Gerovital MEN oferă soluții complete pentru toate nevoile de îngrijire a bărbaților. Linia conține produse perfect compatibile cu pielea sau scalpul bărbaților.
  Citește mai mult

  Arsuri solare - cauze, tipuri, prevenire și tratament

  Categoria: Despre corp

  Arsurile solare apar în momentul în care cantitatea de expunere la radiațiile ultraviolete este cu mult mai mare decât abilitatea melaninei, pigmentul protectiv al pielii, de a proteja pielea. Cauzate exclusiv de expunerea excesivă la radiațiile UV, arsurile solare pot crește riscul apariției cancerului de piele.
  Citește mai mult

  Igiena casei în viața de zi cu zi cu Nufăr și Triumf

  Categoria: Despre corp

  Curățenia are un efect benefic asupra sănătății noastre prin combaterea răspândirii multor tipuri de contaminanți, agenți infecțioși și alergeni. Practicile adecvate de curățare (spălarea mâinilor, curățarea suprafețelor) pot ajuta la prevenirea contaminării. Igiena joacă un rol vital alături de medicină, știință și salubritate în menținerea sănătății și controlul bolilor infecțioase.
  Citește mai mult

  Vrei să scapi de părul inestetic repede și pentru mai mult timp?

  Categoria: Despre corp

  De acord, vremea este încă plină de surprize. Majoritatea zilelor încep într-un fel și se încheie cu totul altfel: soarele de dimineață poate să dispară brusc până la amiază, lâsând loc vremii răcoroase și mohorâte.
  Citește mai mult