Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten Despre păr


  Despre păr

  Spălarea părului ca la salon: 5 sfaturi

  Categoria: Despre păr

  Spălarea corectă a părului este esențială pentru sănătatea și frumusețea acestuia. În îngrijirea podoabei capilare produsele potrivite și sfaturile profesioniștilor în hair styling sunt un real ajutor atunci când nu poți ajunge la salon. Temperatura apei, tehnica folosită sau modul în care clătești părul sunt doar câteva dintre aspectele care îți garantează o coafură impecabilă.
  Citește mai mult

  Scalp uscat sau mătreață? Care sunt diferențele?

  Categoria: Despre păr

  Apariția, la nivelul scalpului, a unor cojițe de culoare albă este confundată adesea cu mătreața. În realitate, cauzele acestora sunt multiple. Cu toate că există simptome asemănătoare între cele două condiții ale scalpului, între mătreață și uscăciune există mai multe diferențe ce trebuie menționate.
  Așadar, prin ce se disting cele două?
  Citește mai mult

  Căderea părului la bărbați, femei și copii - Cauzele calviției și tratamente împotriva căderii părului

  Categoria: Despre păr

  Căderea părului generează confuzie, îngrijorare și stres în rândul unui număr din ce în ce mai mare de adulți și copii. O persoană are în jur de 100.000 - 150.000 de fire de păr pe cap, dintre care pierde zilnic, în mod normal, între circa 50 - 100 de fire, distribuite pe toată suprafața scalpului. Căderea excesivă a părului presupune pierderea unui număr mai mare de fire de păr și/sau apariția pe scalp a unor zone de păr subțiat și rărit.
  Citește mai mult

  Îngrijire păr creț sau ondulat: 6 secrete pentru bucle definite

  Categoria: Despre păr

  În timp ce persoanele care au părul drept tânjesc după o podoabă capilară buclată, cele care au părul creț sau ondulat întâmpină, adesea, dificultăți în aranjarea și coafarea șuvițelor neascultătoare. Părul cu onduleuri tinde să fie aspru, tern și încâlcit, ceea ce înseamnă că trebuie îngrijit urmând câteva trucuri și sfaturi utile.
  Citește mai mult

  Mătreața - ce este, care sunt cauzele la adulți și copii și cum o tratăm

  Categoria: Despre păr

  Una dintre cele mai comune condiții ale pielii scalpului este mătreața. Aceasta afectează mai mult de jumătate din populația adultă, producând mâncărimi și amenințând aspectul părului. Deși mătreața poate genera complexe, din fericire ea poate fi tratată atât prin remedii naturiste, cât și prin produsele moderne special concepute.
  Citește mai mult

  Căderea parului - cauze, tratament și produse recomandate

  Categoria: Despre păr

  Căderea părului este una dintre afecțiunile des întâlnite cu care se confruntă atât femeile, cât și bărbații. Dacă în mod normal, să pierzi între 50 și 100 de fire de par zilnic este absolut firesc, o reală problemă apare în momentul în care vorbim despre o cădere de păr masivă. Iată care sunt cauzele care pot duce la pierderea părului, dar și ce opțiuni de tratament există pentru a preveni căderea părului!
  Citește mai mult

  Lectura de duminică: Mătreața – de ce apare și cum scăpăm de ea?

  Categoria: Despre păr

  Unul din marii inamici ai frumuseţii părului este mătreaţa.
  Mătreaţa este cea mai frecventă afecţiune a scalpului. Peste 50% din populaţia planetei se confruntă cu neplăcerile sale. În funcție de tipul de mătreață, simptomele pot varia de la aspectul inestetic, până la iritații și mâncărimi ale scalpului.
  Citește mai mult

  3 măști tratament pentru păr și sfaturi pentru o îngrijire corectă

  Categoria: Despre păr

  Sănătatea părului nostru poate fi afectată atât de factori externi, dar și de factori interni. Utilizarea zilnică a instrumentelor de styling, vopsirea frecventă, îngrijirea neadcvată, dar și stresul sau alimentația necorespunzătoare își pot pune amprenta asupra aspectului și sănătății părului.
  Citește mai mult

  Lectura de duminică: Soluții eficiente pentru oprirea căderii și regenerarea părului

  Categoria: Despre păr

  Toamna când părul se regenerează, se pierd de 2-3 ori mai multe fire de păr. Părul cade atunci când rădăcina este slăbită, când foliculii capilari nu mai primesc oxigen sau nutrienții necesari. În plus, stilul de viață alert și factorii distructivi externi la care părul este expus zilnic, au ca efect diminuarea cantității de keratină.
  Citește mai mult

  Ce preferă părul tău: gerul sau peste 40 de grade Celsius?

  Categoria: Despre păr

  Răspunsul este, desigur, niciuna dintre cele două. Şi, cu toate acestea, el se confruntă adesea cu temperaturi care îi pun serios la încercare puterea de a se menţine în cea mai bună formă. Până nu demult, razele soarelui topeau tot ce îndrăznea să îi ţină piept în toiul zilei. Aşadar, dacă a fost nevoie să rezolvaţi diferite treburi în jurul orei prânzului în lunile de vară, cu siguranţă ştiţi despre ce este vorba.
  Citește mai mult
  Despre corp