50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten Despre păr


  Despre păr

  Lectura de duminică: Soluții eficiente pentru oprirea căderii și regenerarea părului

  Categoria: Despre păr

  Toamna când părul se regenerează, se pierd de 2-3 ori mai multe fire de păr. Părul cade atunci când rădăcina este slăbită, când foliculii capilari nu mai primesc oxigen sau nutrienții necesari. În plus, stilul de viață alert și factorii distructivi externi la care părul este expus zilnic, au ca efect diminuarea cantității de keratină.
  Citește mai mult

  Ce preferă părul tău: gerul sau peste 40 de grade Celsius?

  Categoria: Despre păr

  Răspunsul este, desigur, niciuna dintre cele două. Şi, cu toate acestea, el se confruntă adesea cu temperaturi care îi pun serios la încercare puterea de a se menţine în cea mai bună formă. Până nu demult, razele soarelui topeau tot ce îndrăznea să îi ţină piept în toiul zilei. Aşadar, dacă a fost nevoie să rezolvaţi diferite treburi în jurul orei prânzului în lunile de vară, cu siguranţă ştiţi despre ce este vorba.
  Citește mai mult

  Ce facem când avem părul degradat şi ne cade?

  Categoria: Despre păr

  Un păr frumos, sănătos şi bine îngrijit va atrage mereu priviri admirative. Din păcate, de cele mai multe ori, toamna şi primăvara, podoaba noastră capilară se confruntă cu tot felul de probleme, de la degradarea cauzată de temperaturile extreme de peste vară şi iarnă, la un aspect tern şi fără strălucire. Mai mult decât atât, poluarea, radiaţiile UV şi componentele chimice din anumite produse pot cauza şi căderea părului.
  Citește mai mult

  Diferenţa dintre Kitul de regenerare păr și Tratament anticădere

  Categoria: Despre păr

  În acest moment, în gama Gerovital Tratament Expert și Gerovital H3 Derma + există două kituri de păr, fiecare având un rol precis în obţinerea unui păr sănătos.
  Citește mai mult

  Tipurile de păr și sfaturi de utilizare a produselor tratament

  Categoria: Despre păr

  Produsele specializate pentru îngrijirea părului nu au fost create pur şi simplu pentru diversitate, ci pentru că nevoile părului sunt diferite în funcţie de fiecare tip: păr normal, gras sau uscat. Pentru că femeia zilelor noastre are un stil de viaţă activ şi solicitant, care lasă urme, nevoile părului sunt din ce în ce mai complexe, iar tipologia părului nu mai este “bătută în cuie”. De la o alimentaţie nesănătoasă, la poluare sau produsele de styling folosite prea des, există numeroşi factori care pot afecta calitatea firului de păr şi pot duce la tipuri mixte: părul gras devine şi uscat, de exemplu.
  Citește mai mult

  Informaţii de bază în îngrijirea pielii capului şi a părului

  Categoria: Despre păr

  Igiena scalpului se face, în general, după aceleaşi principii ca şi în cazul celorlate părţi ale pielii, ţinându-se seama însă de particularităţile anatomo-fiziologice ale acestei regiuni. Glandele sebacee aflate la baza fiecărui fir de păr secretă sebum care se repartizează uniform pe scalp.
  Citește mai mult
  Despre corp