50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten


  Despre ten

  Riduri de expresie - cum se formează și cum pot fi prevenite

  Categoria: Despre ten

  Expresiile faciale generează mișcarea mușchilor de la nivelul feței, formând linii fine la nivelul pielii. Zâmbetul, încruntarea, ori surprinderea sunt doar câteva dintre emoțiile care determină apariția acestor riduri de expresie. Totuși, există anumite măsuri pe care le poți lua pentru a preveni formarea lor, mai ales dacă te afli la o vârstă fragedă.
  Citește mai mult

  Puncte de grăsime pe față(milia): de ce apar și cum se tratează

  Categoria: Despre ten

  Milia, sau punctele de grăsime sunt o problemă dermatologică ce afectează atât persoanele adulții cât și nou-născuții. Acestea reprezintă, de fapt, chisturi de dimensiuni reduse - mai exact de până în 2 mm - care se formează din celule moarte și keratină blocate în piele. Deși nu prezintă o simptomatologie specifică, milia poate fi diagnosticată ușor prin analizarea aspectului edemelor de la suprafața pielii. În general, punctele de grăsime apar la nivelul feței, dar nu este exclus să afecteze și alte zone ale corpului. Află din acest articol mai multe detalii despre milia.
  Citește mai mult

  Cum prevenim îmbătrânirea tenului?

  Categoria: Despre ten

  Pe măsură ce înaintăm în vârstă, pielea noastră are de suferit. Treptat, aceasta își pierde elasticitatea, devine mai ternă și este mai predispusă la apariția ridurilor. Astfel, rutina de îngrijire pe care o adoptăm, dar și alte obiceiuri de zi cu zi, ne pot proteja tenul de aceste consecințe care apar odată cu îmbătrânirea.
  Citește mai mult

  Cele mai bune remedii pentru buze crăpate

  Categoria: Despre ten

  Căldura și frigul extrem sunt doi dintre principalii factori care conduc la deshidratarea pielii de pe buze. Buzele crăpate sunt, prin urmare, o problemă cu care ne putem confrunta atât pe parcursul iernii cât și în timpul verii.
  Cum scăpăm, deci, de buzele uscate? Iată cele mai eficiente remedii!
  Citește mai mult

  Îngrijirea corectă a tenului: sfaturi și recomandări

  Categoria: Despre ten

  Îngrijirea corespunzătoare a tenului este una dintre preocupările femeilor din toate timpurile. Un ten îngrijit așa cum trebuie își va păstra sănătatea și aspectul radiant, luminos. Așadar, indiferent dacă ai un ten uscat, gras, mixt sau normal, trebuie să te asiguri că respecți o rutină de întreținere adecvată acestuia.
  Citește mai mult

  Pungi sub ochi: 8 cauze, prevenție și tratament

  Categoria: Despre ten

  Somnul insuficient este principala cauză ce favorizează apariția pungilor de sub ochi. Totuși, există mulți alți factori de risc ai edemului infraorbital, așa cum se numesc în termeni de specialitate inflamațiile zonei de sub ochi. Pungile de sub ochi creează un efect inestetic și se pot accentua odată cu înaintarea în vârstă. Din fericire, există numeroase metode prin care putem preveni apariția acestora și la fel de multe remedii pentru estomparea lor.
  Citește mai mult

  Ten mixt cu tendințe de îngrășare: 4 soluții contra excesului de sebum

  Categoria: Despre ten

  Sebumul este secretat în mod natural de pielea noastră și joacă rolul unei bariere împotriva toxinelor prezente în mai toate mediile, protejând astfel organismul. Din pricina stresului, a unei alimentații dezechilibrate și a lipsei unei rutine în ceea ce privește îngrijirea corectă a pielii, tenul nostru poate avea tendințe de îngrășare.
  Citește mai mult

  Ten gras: 7 greșeli pe care să le eviți în rutina de îngrijire

  Categoria: Despre ten

  Pielea care secretă sebum în exces, făcând fața să pară uleioasă în doar câteva ore de la curățare, poartă numele de ten gras. Acest tip de ten este unul destul de problematic, pentru că este predispus la acnee și la apariția punctelor negre, iar rezistența machiajului în contact cu acesta este mult mai redusă decât în cazul altor tipuri de ten.
  Citește mai mult

  Ten uscat - 5 trucuri de îngrijire și produse recomandate

  Categoria: Despre ten

  Îngrijirea corectă a tenului tău este esențială în prevenirea ridurilor, a petelor sau ale altor imperfecțiuni ale pielii. Primul și cel mai important pas pe care trebuie să îl faci înainte de a decide care sunt produsele cosmetice care ți se potrivesc cel mai bine este să afli ce tip de ten ai.
  Citește mai mult

  Cum scăpăm de punctele negre?

  Categoria: Despre ten

  Alături de mâini, tenul nostru joacă rolul unei cărți de vizită. O piele a feței îngrijită, curățată și hidratată corespunzător, în funcție de tipul acesteia, va spune mai multe despre noi decât ar putea face vreodată cuvintele. Lipsa unui ritual zilnic de îngrijire a tenului ar putea duce mult mai devreme la apariția ridurilor, la instalarea acneei sau la apariția punctelor negre.
  Citește mai mult
  Despre păr Despre corp