Livrare gratuită în România la plata online, la comenzi de 59 de lei. | Descoperă gama de produse profesionale Gerovital H3 Equilibrium.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Informaţii utile

  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten

  Despre ten

  O scurtă lecţie despre ingrediente

  Categoria: Despre ten

  Lansarea pe piaţa românească a unui produs cosmetic se realizează conform legislaţiei cosmetice în vigoare, legislaţie care respectă întru totul legislaţia cosmetică europeană – Cosmetics Directive 76/768/ECC.
  Citește mai mult

  Ten hidratat ziua şi regenerat noaptea

  Categoria: Despre ten

  Probabil că de multe ori, în faţa raftului de cosmetice, aţi fost puse în dificultatea de a alege între o cremă hidratantă şi una nutritivă. Produsele par asemănătoare, însă cele două creme nu se exclud una pe cealaltă. Ambele sunt indicate pentru o utilizare zilnică, fiind produse de întreţinere.
  Citește mai mult

  Al treilea pas spre un ten sănătos

  Categoria: Despre ten

  Slaba hidratare a tenului determină modificări ale structurii lui. Pielea conţine 70% apă deci apa reprezintă două treimi din greutatea corpului şi are o importanţă deosebită pentru procesele fizice şi chimice ce au loc în organism, conferind tonicitate şi elasticitate pielii.
  Citește mai mult

  Al doilea pas spre un ten sănătos

  Categoria: Despre ten

  Riduri fine, acnee, celule moarte, piele lipsită de strălucire...va sună cunoscut? Exfolierea pielii, o dată pe săptămână, este mană cerească pentru cele care îşi doresc o piele curată şi catifelată; eliminarea celulelor moarte de la suprafaţa pielii ajută la pătrunderea substanţelor active din creme în profunzimea epidermei, în caz contrar acestea acţionează ca o barieră în fata acţiunii produselor pe care le folosim zi de zi în îngrijirea tenului.
  Citește mai mult

  Primul pas spre un ten sănătos

  Categoria: Despre ten

  Demachierea, mai întâi de toate. De ce? Deoarece o dată realizată demachierea, porii sunt eliberați iar efectele binefăcătoare ale cremelor sau măștilor vor fi sporite.
  Citește mai mult

  Diferenţa dintre Crema antirid şi Crema anti-age

  Categoria: Despre ten

  La 20 de ani - tenul este întins şi catifelat.
  La 30 de ani - ţesuturile au tendinţa de a nu mai reţine apă şi se deshidratează.
  La 40 de ani - tenul are tendinţa să se usuce şi să-şi piardă din tonicitate.
  La 60 de ani - ovalul feţei îşi pierde conturul, pentru că fibrele de colagen şi elastina se subţiază.
  Citește mai mult

  Argila, pământul care vindecă

  Categoria: Despre ten

  Virtuțile miraculoase ale argilei sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri. În Egiptul Antic femeile foloseau măștile cu argilă pentru a-și păstra frumusețea pielii. Grecii și romanii cunoșteau de asemenea proprietățile antitoxice, antiseptice, antiparazitare, de remineralizare și regenerare ale argilei.
  Citește mai mult

  Îmbătrânirea

  Categoria: Despre ten

  Ce este îmbătrânirea? Cine determină îmbătrânirea?
  Citește mai mult
  Despre păr Despre corp