Livrare gratuită în România la plata online, la comenzi de 59 de lei. | OUTLET Gerovital Plant: -30% la ultimele bucăți. | 1 + 1 GRATIS la Rujurile Gerovital Beauty
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten


  Despre ten

  Creme de zi versus creme de noapte

  Categoria: Despre ten

  În timp ce ziua tenul are nevoie de protecţie împotriva factorilor de mediu (radiații UV, poluare, schimbările de temperatură), noaptea, aşa cum întregul organism se reface în timpul somnului, şi tenul este pregătit să absoarbă complet toate substanţele nutritive pe care i le poate furniza o crema potrivită.
  Citește mai mult

  Produsele Gerovital pe bază de retinol

  Categoria: Despre ten

  Produsele pe bază de retinol ajută la producerea celulelor  sănătoase. Datorită retinolului, pielea este capabilă sa se autoregenereze din interior.
  Citește mai mult

  Adolescenții cu Farmec poartă tenul curat și sănătos

  Categoria: Despre ten

  În perioada liceului punem foarte mult accent pe modul cum arătăm și cum ne prezentăm în fața celorlalți. Este momentul în care ne descoperim mai multe aspecte ale frumuseții, ceea ce ne face să avem grijă tot mai mult de felul în care arătăm.
  Citește mai mult

  Tenul tău are nevoie de produsele potrivite

  Categoria: Despre ten

  Tenul tău are caracteristici care îl definesc și care te ajută să identifici care sunt produsele cosmetice potrivite pentru tine. Este foarte important să ții cont de aceste aspecte pentru a putea alege acele produse care te ajută să corectezi imperfecțiunile și îți pun în valoare calitățile naturale.
  Citește mai mult

  Povestea Anei Aslan, femeia care a învins bătrâneţea

  Categoria: Despre ten

  Gerovital H3 este unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti, alături de numele Anei Aslan, cea de la care porneşte povestea Gerovitalului şi care a înfiinţat primul institut de geriatrie din lume. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a recomandat ulterior modul de organizare a institutului pentru toate institutele similare, din întreaga lume.
  Citește mai mult

  SOS – Cum scăpăm de urmele lăsate de acnee?

  Categoria: Despre ten

  Una dintre problemele care ne dau cel mai adesea viața peste cap sunt inesteticele coșuri. În funcție de factorii care ne afectează tenul, atât externi (poluare, stres, oboseală), cât și interni (alimentație greșită, probleme hormonale), fiecare dintre noi duce o luptă mai lungă sau mai scurtă pentru a scăpa de acnee. Din păcate, dacă aceasta nu este tratată corect, ne putem alege cu o problemă la fel de serioasă: semnele lăsate pe piele de acnee.
  Citește mai mult

  Diferența dintre Fiolele cu colagen si Fiolele cu acid hialuronic

  Categoria: Despre ten

  Pentru că tenul nostru este afectat, în timp, de factori precum mediul poluat, stresul sau oboseala, Farmec a creat două seturi de produse menite să ajute, fiecare în felul său, la menținerea sănătății pielii și a aspectului tânăr al acesteia: Fiolele cu Colagen din gama AslaVital MineralActiv și Fiolele cu Acid Hialuronic din gama Gerovital H3 Evolution.
  Citește mai mult

  Păstrează tinerețea și vitalitatea pielii tale mai mult timp!

  Categoria: Despre ten

  De-a lungul timpului, diverși factori de mediu își pun amprenta asupra tenului și a pielii noastre. De la radiațiile ultraviolete, stres și oboseala, la sedentarism și înaintarea în vârstă, toate acestea contribuie la pierderea fermității și elasticității pielii, inclusiv la apariția ridurilor. Din fericire, există soluții pentru a putea încetini acest proces și a păstra aspectul tânăr și sănătos al tenului nostru mai mult timp.
  Citește mai mult
  Despre păr Despre corp