50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten


  Despre ten

  Îngrijire profesională la tine acasă cu Activatorul Antirid Gerovital H3 Derma+

  Categoria: Despre ten

  De-a lungul timpului, diverși factori de mediu își pun amprenta asupra tenului și a pielii noastre. Ridurile, tenul uscat și lipsit de prospețime, dar și multe alte probleme dermatologice ale feței, sunt cauzate de acțiunea radiațiilor ultraviolete, poluare, stres, schimbări bruște de temperatură
  Citește mai mult

  Lectura de dumincă: Măștile și exfolianții esențiali în rutina de îngrijire a tenului pe timp de vară

  Categoria: Despre ten

  În sezonul cald pielea transpiră, porii sunt încărcați de factorii de stres urban (poluare, praf, etc) și de produsele de machiaj, iar acest lucru favorizează apariția iritațiilor, ridurilor, a coșurilor, punctelor negre. Ajută-ți tenul șă-și recapete suplețea și sănătatea. Aplică cel puțin o dată pe săptămână o mască cosmetică sau un exfoliant potrivit pentru tipul tău de ten și nevoilor sale.
  Citește mai mult

  Rutina de îngrijire a tenului sensibil

  Categoria: Despre ten

  Un ten sensibil este mai mult o condiție a pielii decât un tip de ten în sine. Orice tip de ten poate deveni sensibil. Tenul sensibil are particularitatea de a reacționa rapid și mai puternic decât o piele normală. Este foarte important faptul că un produs care se adresează tenului sensibil se potrivește oricărui tip de ten.
  Citește mai mult

  Identificarea corectă a tipului de ten

  Categoria: Despre ten

  Pentru o îngrijire corectă a feței este important să ne cunoaștem tipul de ten. Folosind produse de îngrijire potrivite tenului nostru îi putem îmbunătăți starea de sănătate și prelungi aspectul tânăr cât mai mult timp.


   
  Citește mai mult

  Redefinește-ți tinerețea folosind cremele Gerovital H3 Evolution

  Categoria: Despre ten

  Gama Gerovital H3 Evolution este special creată pentru a încetini mecanismele de îmbătrânire a pielii şi pentru a le contracara efectele pe termen lung.
  Citește mai mult

  Cum tratăm acneea cu Gerovital Stop Acnee

  Categoria: Despre ten

  Gama de îngrijire Gerovital Stop Acnee a fost special concepută pentru tenul cu imperfecţiuni și reprezintă primul pas către o piele sănătoasă şi un chip luminos. Având produse cu eficacitate antiacneică demonstrată clinic, gama Gerovital Stop Acnee este tratamentul recomandat de specialiștii Gerovital pentru îngrijirea tenului acneic și sunt foarte bine tolerate de pielea grasă sau pielea cu tendință grasă și predispusă la acnee.
  • Forme de acnee și simptome
  • Diferențele dintre noua și vechea gamă Stop Acnee
  Citește mai mult

  Concentrațiile de acid hialuronic în fiolele Gerovital

  Categoria: Despre ten

  Acidul hialuronic are rolul de a umple spațiile dintre celule și de a lega o cantitate mare de apă, fiind responsabil de gradul de hidratare al pielii și de menținerea fermității acesteia, cu legătură directă în apariția ridurilor și pierderea elasticității pielii. Este o substanță cu structură macromoleculară, în cosmetică folosindu-se tipuri de acid hialuronic cu greutate moleculară mare sau mică.
  Citește mai mult

  Îngrijire pentru tenul mixt, gras cu tendințe acneice

  Categoria: Despre ten

  Fiecare tip de ten are nevoie de îngrijire specială. O schemă de îngrijire adecvată tenului gras, mixt cu tendințe acneice trebuie să conțină produse pe bază de acid salicilic, zinc...
  Citește mai mult

  Creme de zi versus creme de noapte

  Categoria: Despre ten

  În timp ce ziua tenul are nevoie de protecţie împotriva factorilor de mediu (radiații UV, poluare, schimbările de temperatură), noaptea, aşa cum întregul organism se reface în timpul somnului, şi tenul este pregătit să absoarbă complet toate substanţele nutritive pe care i le poate furniza o crema potrivită.
  Citește mai mult
  Despre păr Despre corp