50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten


  Despre ten

  Despre cearcăne

  Categoria: Despre ten

  Zona din jurul ochilor este una extrem de sensibilă, membrana cutanată având o grosime de doar 6-7 straturi de celule. Ridurile, cearcănele şi pungile de sub ochi afectează în aceeaşi măsură şi femeile şi bărbaţii. Numeroşi factori concură la apariţia acestora şi pentru un tratament eficient trebuie cunoscute toate mecanismele implicate şi intervenit la nivelul fiecăruia.
  Citește mai mult

  Gama Gerovital H3 Evolution se îmbogățește. Fiole cu acid hialuronic!

  Categoria: Despre ten

  Pentru a răspunde nevoilor de întreținere a tenului care dă primele semne de îmbătrânire, sau care se confruntă deja cu riduri mai profunde, Farmec a creat Fiolelele cu Acid Hialuronic, un nou produs care vine în completarea gamei Gerovital H3 Evolution.
  Citește mai mult

  Hidratarea, condiție esențială pentru o piele sănătoasă

  Categoria: Despre ten

  Datorită temperaturilor ridicate, hidratarea este pe locul întâi în ceea ce privește îngrjirea pe timpul verii. Căldura excesivă face ca organismul nostru să elimine o cantitate mai mare de apă prin transpiraţie, expunerea la soare favorizând uscarea şi îmbătrânirea prematură a pielii.
  Citește mai mult

  O scurtă lecţie despre ingrediente

  Categoria: Despre ten

  Lansarea pe piaţa românească a unui produs cosmetic se realizează conform legislaţiei cosmetice în vigoare, legislaţie care respectă întru totul legislaţia cosmetică europeană – Cosmetics Directive 76/768/ECC.
  Citește mai mult

  Ten hidratat ziua şi regenerat noaptea

  Categoria: Despre ten

  Probabil că de multe ori, în faţa raftului de cosmetice, aţi fost puse în dificultatea de a alege între o cremă hidratantă şi una nutritivă. Produsele par asemănătoare, însă cele două creme nu se exclud una pe cealaltă. Ambele sunt indicate pentru o utilizare zilnică, fiind produse de întreţinere.
  Citește mai mult

  Primul pas spre un ten sănătos

  Categoria: Despre ten

  Demachierea, mai întâi de toate. De ce? Deoarece o dată realizată demachierea, porii sunt eliberați iar efectele binefăcătoare ale cremelor sau măștilor vor fi sporite.
  Citește mai mult

  Diferenţa dintre Crema antirid şi Crema anti-age

  Categoria: Despre ten

  La 20 de ani - tenul este întins şi catifelat.
  La 30 de ani - ţesuturile au tendinţa de a nu mai reţine apă şi se deshidratează.
  La 40 de ani - tenul are tendinţa să se usuce şi să-şi piardă din tonicitate.
  La 60 de ani - ovalul feţei îşi pierde conturul, pentru că fibrele de colagen şi elastina se subţiază.
  Citește mai mult

  Argila, pământul care vindecă

  Categoria: Despre ten

  Virtuțile miraculoase ale argilei sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri. În Egiptul Antic femeile foloseau măștile cu argilă pentru a-și păstra frumusețea pielii. Grecii și romanii cunoșteau de asemenea proprietățile antitoxice, antiseptice, antiparazitare, de remineralizare și regenerare ale argilei.
  Citește mai mult

  Îmbătrânirea

  Categoria: Despre ten

  Ce este îmbătrânirea? Cine determină îmbătrânirea?
  Citește mai mult
  Despre păr Despre corp