Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la 40% REDUCERE la toate produsele solare Gerovital
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten Despre păr

  Diferenţa dintre Kitul de regenerare păr și Tratament anticădere

  Kitul de tratament pentru regenerarea părului acţionează asupra firului de păr, de la rădăcină până la vârf. Regenerarea părului presupune atât îmbunătăţirea metabolismului la nivelul celulelor din rădăcina părului, cât şi reconstrucţia structurii firului de păr pe toată lungimea sa.

  Acest produs se pretează persoanelor care au un păr tern, obosit, uscat, ars, devitalizat, care se rupe uşor, cu rezistenţă slabă, cu vârfurile predispuse la despicare. Astfel, bogat în Vitamine – B5, A şi E, extracte vegetale şi Keratină, care combat căderea părului, deshidratarea, oxidarea, pierderea elasticităţii acestuia, uscarea scalpului şi îngrăşarea excesivă, kitul stimulează creşterea sănătoasă a părului şi revitalizarea firului de par.
   
  Tratament anticădere are destinaţie precisă, rădăcina părului. Principiile active ale acestuia sunt nişte biocomplexe de ultimă generaţie care încorporează stimuli esenţiali pentru stoparea căderii excesive a părului. Astfel, se „lucrează” pe două planuri: pe de o parte întărind rădăcina firelor existente şi revigorând activitatea la nivel celular, prelungind „viaţa” folicului pilos şi împiedicând atrofierea prematură a acestuia şi intrarea prea devreme a firului de păr în faza de cădere – Telogena. Pe de altă parte, o mai bună activitate la nivelul metabolismului celular de la nivelul scalpului, stimulează creşterea sănătoasă a noilor fire de păr, mai puternice, mai viguroase, deci crescând numărul firelor de păr care se află în faza de creştere - Anagena. Acest produs este un tratament cosmetic şi nu înlocuieşte schemele medicamentoase specifice diferitor dezechilibre sau afecţiuni medicale care pot declanşa căderea excesivă a părului.

  Desigur, aportul de vitamine, extracte vegetale, oligoelemente, stimularea circulaţei sângelui, ceea ce duce la o mai bună oxigenare, etc, toate acestea duc la efecte benefice suplimentare: de normalizare a secreţiei de sebum, de combatere a apariţiei mătreţii, de îmbunătăţire a aspectului general al părului.


  Înapoi la categorie

  Primeşti pe email informaţii utile. Abonează-te la newsletter.

  Despre corp