Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten

  Ghid de expunere la soare în 3 pași

  Soarele creează o stare generală de bine, crește buna dispoziție, constituie stimul pentru sinteza de vitamina D și întărește sistemul imunitar. Pentru a profita din plin de beneficiile sale, vara aceasta alege să stai fără griji la soare cu produsele de protecție solară de la Gerovital Sun. Produsele asigură dublă fotoprotecţie (UVA şi UVB) și au avantajul de a hidrata, regenera și calma pielea expusă la soare.

  Urmează sfaturile specialiștilor atunci când te pregătești pentru plajă și ține cont de câteva reguli esențiale de aplicare.

  Pasul 1 - Pregătirea pielii înainte de expunerea la soare
  Cu câteva zile înainte de a merge la plajă, efectuează o exoliere delicată a pielii dacă vrei să obții un bronz uniform, fără pete. Înainte de expunere, ai grijă să nu folosești parfum sau apă de toaletă pe bază de alcool.
  Cu 15-20 minute înainte să ieși din casă, aplică Laptele protecţie solară SPF 50. Are o textură uşoară şi plăcută, non-grasă. Evită îmbătrânirea prematură a pielii tenului, folosește Crema protecție solară SPF50 sau optează pentru Crema de față nuanțatoare SPF50 pentru un aspect final în tonuri de bronz natural, uniform.

  Pasul 2 - Protejarea pielii pe perioada expunerii la soare
  Nu te expune la soare prea mult în primele 2-3 zile de plajă şi creşte treptat timpul de expunere. De asemenea, evită să te expui între orele 11 – 15, când soarele este prea puternic.
  Indiferent dacă alegi să stai sub umbrelă, la soare sau să înoți, reaplică frecvent (la cca 2 ore) și din abudență produsul de protecție solară. Pentru o aplicare mai ușoară alege Loțiunea protecție solară SPF30, cu ambalaj prevăzut cu pulverizator.
  Pentru copii alege produse special concepute cu SPF ridicat și eficiență crescută, Crema protecție solară copii spf50 este recomandată incusiv pentru bebeluși.
  Asigură-te că te hidratezi suficient, bea cel puțin 2 litri de apă și consumă fructe și legume din belșug.

  Pasul 3 - Îngrijirea pielii după expunerea la soare
  După fiecare expunere la soare folosește Gelul răcoritor după plajă. Te va ajuta să te răcorești și să previi deshidratarea ce poate interveni după plajă. Daca pielea bronzată nu este suficient de hidratată, bronzul începe să se decojească, și riști apariția petelor.
  Pentru pielea arsă, iritată din cauza supraexpunerii îți recomandăm să folosești Loțiunea calmantă după plajă, are o textură ușoară, non-grasă ce hidratează și restabilește echilibrul pielii.

  Descoperă toate produsele de protecție solară Gerovital


  Înapoi la categorie

  Primeşti pe email informaţii utile. Abonează-te la newsletter.

  Despre păr Despre corp