Meniu companie

Igiena casei în viața de zi cu zi cu Nufăr și Triumf

Curățenia are un efect benefic asupra sănătății noastre prin combaterea răspândirii multor tipuri de contaminanți, agenți infecțioși și alergeni. Practicile adecvate de curățare (spălarea mâinilor, curățarea suprafețelor) pot ajuta la prevenirea contaminării. Igiena joacă un rol vital alături de medicină, știință și salubritate în menținerea sănătății și controlul bolilor infecțioase.

Atât în interiorul cât și în exteriorul casei, igiena este un aspect esențial al vieții noastre de zi cu zi. Pentru a aplica cele mai bune practici de igienă în casa ta, îți recomandăm să implementezi câteva măsuri esențiale pentru a asigura bunăstarea și sănătatea.

Zonele din casă cu cei mai mulți microbi

Microbii se pot răspândi și crește în casă, în special în bucătărie, baie și spații umede. Bucătăria este zona în care se prepară produsele alimentare, astfel este esențial ca și curățarea să fie regulată și detaliată. Cea mai mare parte a microbilor din bucătărie se găsesc în zonele umede din jurul chiuvetei, în bureți și în cârpe folosite pentru ștergerea și / sau uscarea suprafețelor bucătăriei.

Germenii din baie pot aparea în zone umede, cum ar fi chiuvetele, cabinele de duș și canalele de scurgere, în timp ce mucegaiul poate crește pe umiditate, suprafețe cum ar fi pereții din faianță. Toaleta trebuie curățată în mod regulat și menținută într-o stare bună de igienă.

Săpunurile, detergenții, produsele de curățare și produsele antimicrobiene, atunci când sunt utilizate ca parte a unei bune igiene, fiecare contribuie în mod valoros la menținerea sănătății și prevenirea bolilor infecțioase în casă.

Citiţi eticheta! Ce trebuie să ştiţi pentru a utiliza în siguranţă produsele de curățenie.

Pentru a utiliza în siguranță produsele de curățenie este important să citim eticheta produselor și să înțelegem simbolurile și informațiile tipărite pe ea.
Simbolurile sau textele explicative sunt puse pentru a atrage atenţia asupra substanţelor periculoase prezente în produs şi a sublinia ce pericole prezintă acestea. Dar aceasta nu înseamnă că sunteţi expuşi la riscul de a vi se întâmpla pericolele prezentate, atunci când folosiţi produsul şi respectaţi instrucţiunile furnizate pe etichetă.

Folosește Nufăr și Triumf
Nufăr
și Triumf, în varianta relansată și extinsă, oferă o gamă largă de produse care, atunci când sunt utilizate în mod corespunzător, ajută la obținerea unei bune igiene în întreaga casă.

Gama Nufăr
a fost extinsă cu 7 produse noi:  Nufăr Lemn Parchet fără ceară, Nufăr Geamuri (două variante de parfumare: floral și ocean), Nufăr Cremă Universală (trei variante de parfumare: citrice, lavandă și ceai verde) şi Nufăr Ecrane.

În gama Triumf sunt 3 sortimente noi de detergenti de vase, fiecare având un miros proaspăt de citrice, lavandă sau ceai verde.

Noile produse au formule complet modernizate și extinse cu soluții de ultimă generație pentru curățenia întregii case.

Inapoi la lista de articole

Cuprins