Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la 40% REDUCERE la toate produsele solare Gerovital
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten

  Îngrijire pentru tenul mixt, gras cu tendințe acneice

  Fiecare tip de ten are nevoie de îngrijire specială. O schemă de îngrijire adecvată tenului gras, mixt cu tendințe acneice trebuie să conțină produse pe bază de acid salicilic, zinc sau alte ingrediente capabile să regleze producția de sebum și respirația pielii.

  Curățarea este bine să se facă cu produse sub formă de gel spumant, capabile să curețe delicat și eficient, fără să declanşeze hipersecreţie de sebum. O alegere bună în această situație este Gelul spumant purifiant.

  Când tenul gras, mixt se confruntă cu perioade în care apar coșuri, papule, pustule, acestea pot fi țiunte sub control cu produse care favorizează procesul de vindecare a leziunilor acneice. Un astfel de produs este Crema antiacneică care prin acțiunea sa reduce coşurile, punctele negre, roşeaţa.

  Luciul inestetic de peste zi poate fi ținut sub control cu Emulsia hidratantă matifiantă, aceasta reglează secreţia de sebum, lăsând pielea mată şi optim hidratată.

  Vezi toate produsele recomandate pentru tenul cu tendințe acneice.


  Înapoi la categorie

  Primeşti pe email informaţii utile. Abonează-te la newsletter.

  Despre păr Despre corp