Meniu companie

Îngrijire profesională la tine acasă cu Activatorul Antirid Gerovital H3 Derma+

De-a lungul timpului, diverși factori de mediu își pun amprenta asupra tenului și a pielii noastre. Ridurile, tenul uscat și lipsit de prospețime, dar și multe alte probleme dermatologice ale feței, sunt cauzate de acțiunea radiațiilor ultraviolete, poluare, stres, schimbări bruște de temperatură. Din fericire, există soluții pentru a ajuta tenul zilnic în fața agresiunii acestor factori și pentru a păstra aspectul tânăr și sănătos al pielii mai mult timp.


Îngrijirea tenului cu Activatorul Antirid Gerovital H3 Derma+

Activatorul asigură un masaj eficient pentru îmbunătățirea circulației, curățarea porilor și pătrunderea în profunzime a ingredientelor active din creme în piele.

Masajul este considerat a fi una din cele mai vechi forme de vindecare fiind o procedură care ajută la menținerea sănătății și frumuseții pielii, dar și a încetinirii procesului de îmbătrânire.

Masajul facial îl poți face la salon atunci când timpul și resursele îți permit, însă îl poți include și acasă în rutina zilnică de îngrijire. Un masaj al feței efectuat cu regularitate, îi redă pielii tonusul și aspectul proaspăt și luminos. Cu Activatorul Antirid Gerovital H3 Derma+ ai nevoie doar de trei minute în fața oglinzii dimineața pentru a revigora expresia feței. Aparatul folosește o tehnologie avansată în prevenirea și reducerea ridurilor, bazată pe ioni pozitivi și negativi, ce asigură 2 funcții:

  • Funcția antirid
Folosește aparatul antirid în mod regulat, împreună cu o cremă de zi potrivită din gamele dermatocosmetice. Asiguri astfel un masaj eficient al feței și ajuți pielea să absoarbă complet principiile active benefice din crema preferată.
  • Funcția de curățare
Pe lângă funcția antirid, poți folosi activatorul și ca un aparat de curățare a feței. Pentru eficiență asigură-te că produsul de curățare este compatibil cu pielea ta. Activatorul a fost testat cu produsele dermatocosmetice, astfel noi îți recomandăm Fluidul de curățare și demachiere față și ochi Gerovital H3 Derma+. Este potrivit pentru curățarea tuturor tipurilor de ten, și in special pentru cele cu sensibilități.

Beneficiile Activatorului Antirid

Utilizarea zilnică a activatorului asigură:

  • un masaj eficient pentru îmbunătățirea circulației
  • reducerea ridurilor
  • curățarea porilor
  • pătrunderea în profunzime a ingredientelor active din creme în piele.
Consultă opiniile persoanelor care au folosit Activatorul Antirid

Vezi tutorialul – Cum folosim corect Activatorul antirid?

Inapoi la lista de articole

Cuprins