Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la 40% REDUCERE la toate produsele solare Gerovital
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate

  Îngrijirea părului vopsit

  Principala cauză a decolorării părului vopsit sunt agenții de spumare din șampoanele obișnuite. Folosește un șampon special conceput pentru părul vopsit, cu formulare delicată și spumare redusă, cum este Şamponul Pro Color, care previne decolorarea, păstrând firele de păr hidratate și pline de vitalitate.

  Nu folosi apă prea caldă la spălarea părului, deoarece substanțele chimice din compoziția vopselelor de păr sunt sensibile la contactul cu apa fierbinte și astfel culoarea se poate deteriora cu ușurință. Încearcă să te obișnuiești cu apa doar puțin călduță.

  După șamponare folosește un balsam sau un ser ce completează tratamentul pentru protecția culorii și ajută la menținerea aspectului sănătos al părului. Îți recomandăm serul Gerovital Plant Tratament Pro Color, cu o formulare ușoară, ce protejează părul între spălări, prelungind aspectul de proaspăt vopsit. Acest ser protector se aplică pe părul umed, fără a fi necesară clătirea ulterioară, având rolul unui balsam.

  Apelează la uscător sau ondulator doar pentru aranjare și coafare, după zvântarea în prealabil a părului. Aerul deosebit de cald usucă structura firului de păr, degradându-l în timp, și oxidează culoarea, ce determină pierderea strălucirii.

  Cel puțin o dată pe lună, aplică un tratament de regenerare a părului utilizând o mască specială pentru părul vopsit. Îmbogățită cu filtre UV, keratină și vitamina E, masca Gerovital Plant Tratament Pro Color protejează culoarea și hrănește în profunzime, rezultatul fiind un păr sănătos și strălucitor.


  Înapoi la categorie

  Primeşti pe email informaţii utile. Abonează-te la newsletter.

  Despre ten Despre păr Despre corp