Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la 40% REDUCERE la toate produsele solare Gerovital
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten Despre păr

  Lectura de duminică: Soluții eficiente pentru oprirea căderii și regenerarea părului

  Toamna când părul se regenerează, se pierd de 2-3 ori mai multe fire de păr. Părul cade atunci când rădăcina este slăbită, când foliculii capilari nu mai primesc oxigen sau nutrienții necesari. În plus, stilul de viață alert și factorii distructivi externi la care părul este expus zilnic, au ca efect diminuarea cantității de keratină. Keratina ajută părul să fie sănătos, rezistent, suplu, iar scăderea nivelului de keratină are ca rezultat un păr cu aspect tern, subțire, fragil, lipsit de vitalitate. 

  Folosește în această perioadă produse tratament bogate în vitamine, keratină și complexe naturale. Aceste ingrediente au eficiență dovedită: opresc căderea părului, deshidratarea, uscarea scalpului şi îngrăşarea excesivă. 
  Nu uita, de asemenea, să dormi suficient şi să consumi multe fructe şi legume pentru a-ți vitaminiza și organismul. 

  Îți recomandăm 3 soluții eficiente pentru a opri căderea părului și a-l ajuta să se regenereze. 

  1. Kitul de regenerare
  Acest kit acţionează asupra firului de păr, de la rădăcină până la vârf. Este un produs recomandat persoanelor care au un păr cu aspect tern, uscat, ars, devitalizat, care se rupe uşor, cu rădăcină slăbită, cu vârfurile predispuse la despicare. Bogat în Vitamine – B5, A şi E, extracte vegetale şi Keratină, kitul stimulează creşterea sănătoasă a părului şi revitalizarea firului de păr. Pentru eficiență se folosește împreună cu Șamponul și Masca regenerantă.

  2. Șamponul și Serul anticădere
  Componentele chimice din produsele de styling pot de asemenea cauza căderea excesivă a părului, degradarea, aspectul tern și lipsit de strălucire. Șamponul și Serul anticădere folosite în mod frecvent, contribuie la întărirea rădăcinii, reduc semnificativ căderea și stimulează creșterea sănătoasă. Tratamentul are la bază 2 complexe naturale cu eficiență dovedită:  procapil - pentru creșterea părului și biocapigen - pentru întărirea rădăcinii.

  3. Loțiunea cu petroleum
  Poluarea, temperaturile extreme de peste vară, radiațiie UV afectează sănătatea și aspectul părului. Loțiunea cu petroleum conține vitamina A, E și Petroleum și ajută părul degradat (uscat, devitalizat, tern) să-și recapete aspectul îngrijit și sănătos. Aplică o dată sau de două ori pe săptămână pe părul uscat, înainte de spălare. Loţiunea întăreşte structura firului de păr, hidratându-l şi hrănindu-l până la rădăcină.


  Produsele tratament anticădere Gerovital au la bază complexe de ingrediente active naturale, iar cele de regenerare se bazează pe complexe de extracte vegetale:
  Descoperă toate produsele pentru păr Gerovital Tratament Expert 


  Înapoi la categorie

  Primeşti pe email informaţii utile. Abonează-te la newsletter.

  Despre corp