Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la 40% REDUCERE la toate produsele solare Gerovital
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate

  Natura – o sursă inepuizabilă pentru îngrijire şi frumuseţe

  Plantele şi ingredientele naturale au rămas şi în prezent în atenţia fiecăreia dintre noi. În plus, uleiurile din plante precum arganul sunt tot mai populare în uzul cosmetic, datorită proprietăţilor de hidratare, regenerare şi prevenirea îmbătrânirii premature a pielii.

  Gălbenelele, arganul şi aloe vera sunt trei dintre plantele care au fost folosite de-a lungul timpului în diverse combinaţii şi scopuri, inclusiv pentru ingrijirea specifică a tenului.

  În antichitate, plantele cu proprietăţi de vindecare erau considerate magice, iar gălbenelele se numărau printre ele. Coloniștii foloseau acestă plantă şi în supe, mâncăruri și făceau chiar și vin din galbenele. Gălbenelele erau asociate cu bogația.

   
  Aloe vera este una din plantele minune ale lumii, proprietățile sale fiind foarte bine cunoscute încă de acum aproape 4000 de ani. În prezent, acțiunea sa asupra arsurilor solare, a mușcăturilor de insecte, a tăieturilor sau asupra frumuseții pielii este ceea ce o face populară.
  Arganul, datorită rarității sale, a fost cel mai mare secret al femeilor marocane preocupate de îngrijirea tenului uscat și sensibil, a părului sau a unghiilor. Are proprietăți hidratante și protejează pielea, astfel încât poate fi utilizat pentru masajul pielii, inclusiv la bebeluși.

  Aceste plante stau la baza unor produse de îngrijire pentru ten, mâini sau păr, în functie de proprietăţile fiecărui ingredient. Astfel, pentru tenul normal există produse pe bază de gălbenele, arganul pentru tenul uscat sau sensibil, iar persoanelor cu ten gras/mixt le sunt recomandate produsele pe baza de aloe vera, toate fiind incluse în noua gamă Farmec Natural.


  Înapoi la categorie

  Primeşti pe email informaţii utile. Abonează-te la newsletter.

  Despre ten Despre păr Despre corp