Meniu companie

Concentrațiile de acid hialuronic în fiolele Gerovital

Gama Gerovital H3 Hyaluron C conține produse cu formulări pe bază de acid hialuronic pudră și lipozomal și vitamina C. Produsele sunt destinate pentru îngrijirea tenului normal cu tendință de uscare.

Spre deosebire de produsele Gerovital H3 Classic, în care acidul hialuronic este integrat în complexul anti-age H3 (acid hialuronic, vitamina E și juvinity) cu efect anti-age și geriatric, în noua gamă Gerovital H3 HyaluronC vom găsi concentratii de până la 2% de acid hialuronic și vitamina C, cu efect antirid și de hidratare. Cremele de zi și noapte conțin concentrații de 1%, iar crema pentru zona ochilor și Fiolele cu Acid Hialuronic conțin 2% acid hialuronic pudră și lipozomal.

Gama cu cea mai mare concentrație de acid hialuronic rămâne Gerovital H3 Evolution, cu o concentrație de 3% în Crema antirid, 5% în Fiolele cu Acid Hilauronic și 6% în Serul concentrat.

Alegerea concentrațiilor de acid hialuronic în funcție de tipul tenului

Concentrația de 5% a Fiolelor cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution, le recomandă în tratamente intensive de hidratare, creștere a elasticității pielii și diminuare a ridurilor. Având în vedere complexitatea de acțiune a acestui produs, poate fi folosit cu rezultate bune / beneficii pentru fiecare tip de ten: tenul gras – hidratare, protecție, creșterea elasticității; tenul normal –hidratare, protecție; tenul uscat și tenul matur – hidratare, regenerare, creșterea elasticității, efecte antirid. Efectul anti-age și de regenerare este rezultatul combinării unui ser bogat în Superoxid Dismutazǎ şi Acid Hialuronic pur pudră şi lipozomal, cu efecte intense de netezire a ridurilor. Dismutin-ul este standardizat în superoxid dismutază, enzima antioxidantă care se găsesțe în pielea umană. Întârzie semnele îmbătrânirii pielii (formarea ridurilor, deshidratarea, apariția petelor pigmentare și pierderea elasticității) prin protejarea acidului hialuronic și a fibrelor de colagen și elastină de degradări oxidative.

Fiole cu Acid Hialuronic 5% Gerovital H3 Evolution

Noile Fiole cu acid hialuronic GH3 HyaluronC au o concentrație de 2% acid hialuronic și sunt recomandate persoanelor care au nevoie de hidratare și de stimularea procesului de reînnoire celulară – tenuri obositetenuri care necesită uniformizare a aspectului pielii, tenuri cu riduri fine și de expresie, tenuri acneice.
Fiolele cu Acid Hialuronic 2% Gerovital H3 HyaluronC conțin un ser bogat în acid hialuronic pudră și lipozomal și vitamina C, cu efecte antirid, de umplere a ridurilor, efecte hidratante și de protecție a pielii și efecte de corectare a micilor imperfecțiuni – exemplu cicatrici post leziuni acneice – conferind uniformizarea aspectului pielii și un plus de luminozitate/strălucire. Vitamina C actionează sinergic cu complexul de acid hialuronic pudră și lipozomal, având efect de stimulare a sintezei fibrelor de colagen și elastină. 

Astfel, diferența dintre cele două tipuri de fiole stă în concentrația de acid hialuronic și complexul antioxidant folosit. Ambele tipuri de fiole conțin atât acid hialuronic pur, cât si lipozomal.

Diferența dintre acidul hialuronic pudră și cel lipozomal

Acidul hialuronic are rolul de a umple spațiile dintre celule și de a lega o cantitate mare de apă, fiind responsabil de gradul de hidratare al pielii și de menținerea fermității acesteia, cu legătură directă în apariția ridurilor și pierderea elasticității pielii. Este o substanță cu structură macromoleculară, în cosmetică folosindu-se tipuri de acid hialuronic cu greutate moleculară mare sau mică.

Acidul hialuronic pudră folosit în fiolele Gerovital are greutate moleculară mare și asigură formarea unei bariere protectoare pe piele care împiedică pierderile transepidermale de apă și cresc cantitatea de apă legată la nivelul stratului cornos.

Lipozomii folosiți în fiolele Gerovital conțin acid hialuronic cu greutate moleculară mică. Lipozomii se absorb în straturile profunde ale pielii unde eliberează acidul hialuronic. Acidul hialuronic leagă o cantitate mare de apă, într-o rețea tridimensională, mărindu-și foarte mult volumul. În acest fel ridurile se umplu din interior și se netezesc, iar pielea devine mai fermă. În plus stimulează și sinteza de acid hialuronic nou.

Inapoi la lista de articole

Cuprins